Bono and The Edge (U2 Tribute act)

Bono-U2-Imitator-Sam-Kramer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Bono and The Edge (U2 Tribute act) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Sam Kramer is dé Bono imitator en is de enige die uw verwachting gaat waarmaken. U hoort U2 en u ziet Bono live! In het SBS6 programma “The winner takes it all” werd opnieuw bevestigd dat Sam’s stem als twee druppels water lijkt op die van U2’s Bono.

Bono and the Edge boeken

In deze setting is Sam Kramer te boeken met Pieter, een professionele imitator van The Edge, de vaste gitarist van Bono. Sam en Pieter zijn erg geliefd met hun professionele U2 act “Bono en The Edge” waarin ze het bekende duo van U2 op indrukwekkende wijze imiteren.

U2 Tribute van de beste kwaliteit

Tijdens het optreden van “Bono” wordt u allereerst verrast door een spectaculair optreden van een sexy buikdanseres tijdens het nummer “Mysterious Ways”. Als daarna gitarist The Edge wordt verwelkomt op het podium, is het feest compleet. Met alleen een akoestische gitaar – waarbij de bekende gitaardelay niet wordt vergeten – maakt dit duo een onvergetelijke ervaring van uw evenement of partij.

Kom in de stemming

Bono and The Edge (U2 Tribute act)

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 23 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bono and The Edge (U2 Tribute act) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bono and The Edge (U2 Tribute act) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bono and The Edge (U2 Tribute act) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bono and The Edge (U2 Tribute act) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bono and The Edge (U2 Tribute act) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bono and The Edge (U2 Tribute act) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bono and The Edge (U2 Tribute act) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!