Boogie Wonderland Disco Show boeken?

boogie wonderland disco show boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 500 personen

Boogie Wonderland Disco Show boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Boogie Wonderland Disco Show

Welkom bij DE disco show van nú… let’s Boogie met de Boogie Wonderland discoshow!

Bij de entree wordt u al opgewacht en welkom geheten door onze beeldschone DISCO-girls. Gedurende de gehele avond zullen ze u vergezellen en uitnodigen om kleine en leuke details aan te brengen aan uw outfit in 70’s stijl. Een hoedje, lipgloss, misschien een ‘afro’…!

In de feestzaal wordt u muzikaal verwelkomt door onze Dj. Misschien wel Touch Dj Kenny Large. Hij staat al lekker te ‘grooven’ vanaf het podium. Er valt van alles te zien! Glinsterende discobal, verlichte dansvloer en een vette ledwall met old skool en op maat gemaakte beelden. Dit belooft een swingende avond te worden.

Boekingen Boogie Wonderland Disco Show

De Dj wordt afgewisseld met de Boogie Wonderland band. Een 9-koppige super band die iedereen omverblaast met de beste hits uit de kleurrijke 70’s en soms een beetje 80’s. Een stevige beat, funky bass, groovy gitaar, dansende toetsen, mind blowen horns en fantastische vocalisten. De DISCO-girls zijn nu swingend bij de band te vinden. Ze blijken fantastische dansskills te hebben die ze maar al te graag aan u laten zien.

De Boogie Wonderland Disco Show is uitermate geschikt om verder uit te breiden. Een spetterend einde van bijvoorbeeld Dj duo: Wipneus en Pim. Of een extravagante make-over van de Masters of Beauty. Onze Happy Disco host, Huub! Mag eigenlijk ook niet ontbreken. Deze vrolijke vogel weet als geen ander hoe je een feest moet bouwen!

Specificaties Boogie Wonderland Disco Show

Daadwerkelijk optreden is 3 x 45 minuten binnen 5 uur.
Reiskosten inclusief bij de aangegeven prijs.
Tijd tussendoor word opgevuld met DJ’s en VJ’s.
Inclusief B-geluidsset: tot 500 personen.
Inclusief showlichtset, LED wall met VJ.

Kom in de stemming

Boogie Wonderland Disco Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boogie Wonderland Disco Show te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boogie Wonderland Disco Show wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Boogie Wonderland Disco Show viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Boogie Wonderland Disco Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boogie Wonderland Disco Show boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Boogie Wonderland Disco Show kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Boogie Wonderland Disco Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!