BoosT boeken?

boost boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 350 personen

BoosT boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie BoosT

BoosT is ontstaan door initiatiefnemers Arnold Schreurs (Bass) en John Boeren (drums). Na het eindigen van hun vorige band, waarin ze samen deel namen zijn ze op zoek gegaan naar de nodige muzikanten om een geheel nieuwe band op te richten.

Boekingen BoosT

Al vrij snel sloot zangeres Tamara, een bekende van Arnold, bij hun aan. Kort daarna sloot ook toetsenist Wilfried, een bekende van John, weer bij hun aan. Hij had ook al deelgenomen in de vorige band van Arnold en John.

Na wat audities werd ook Patrick vd List gevonden voor de positie lead gitarist. Met de huidige samenstelling hebben ze een repertoire dat vooral bestaat uit covers in de genres pop, (stevige) rock, soul, funk, reggae uit heden en verleden met als doelstelling om niet alleen de geijkte covers te spelen, maar ook ‘een eigen draai’ aan nummers te geven.

BoosT boeken

Alle bandleden zien het muziek maken als hobby en doen dit met veel plezier en inzet. Het motto is dan ook: wekelijks in een ontspannen en gemoedelijke sfeer muziek maken en naar optredens toe werken om wat gerepeteerd is, live ten gehore te brengen.

Plezier staat voorop maar wel met daarbij een hoog streven naar goede kwaliteit.

BoosT boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om BoosT te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u BoosT wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met BoosT viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u BoosT online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

BoosT boeken

Dus bent u benieuwd hoe u BoosT kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

BoosT boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!