Boston Tea Party boeken?

boston tea party boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 600 personen

Boston Tea Party boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Boston Tea Party

Wilt u de Boston Tea Party boeken? Dan kiest u voor een superspontane band die zorgt voor een geweldig feest tijdens uw evenement! Het wordt een feest der herkenning, waardoor u er zeker van bent dat de kosten van Boston Tea Party het meer dan waard zullen zijn.

Repertoire en referenties

De Boston Tea Party speelt hits en medleys van alle grote muzikanten en zorgt met een combinatie van dans, feest en classics voor een geweldige middag of avond. U heeft de garantie op een geslaagd feest, dus huur de Boston Tea Party in!

Boekingen Boston Tea Party

Insiders noemen de Boston Tea Party geregeld de beste feestband. De tien leden van de band zorgen voor een geweldige hoeveelheid energie, die ervoor zorgt dat niemand de mogelijkheid heeft om stil te blijven staan. U kunt Boston Tea Party inhuren voor grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), maar ze komen ook graag langs op een openbaar podium, een mooi studentenfeest of een bruiloft. De Boston Tea Party speelt graag met bekende artiesten, maar u kunt ze ook individueel inhuren om een geweldig evenement te organiseren.

Wie gaat u inhuren?

De Boston Tea Party bestaat uit 3 blazers, 4 ritmespecialisten en 3 aantrekkelijke zangeressen. De combinatie zorgt voor een geweldige band, die u kunt inhuren in combinatie met het spectaculaire licht en het adembenemende geluid dat er vrij komt. Het wordt absoluut een spektakelshow, dat we het best kunnen omschrijven als een grote gezellige boel. Huur Boston Tea Party in en ga voor een stralend geheel op uw podium.

Small Big Band Boston Tea Party

Wilt u de Boston Tea Party uitbreiden? Dat is mogelijk! U kunt de formatie inhuren in combinatie met extra blazers, waardoor er 6 tot uw beschikking staan. De Boston Tea Party heeft alle blaaspartijen opnieuw gearrangeerd en herzien, waardoor er een volledig big band geweld ontstaat. Er staan 13 man op het podium, die zorgen voor een geweldige show!

Wilt u de Boston Tea Party inhuren, of bent u geïnteresseerd in de Boston Tea Party & Friends finaleshow? Neem contact op met Twilight Entertainment voor de kosten en prijs van de Boston Tea Party, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.

Kom in de stemming

Boston Tea Party boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boston Tea Party te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boston Tea Party wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Boston Tea Party viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Boston Tea Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boston Tea Party boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Boston Tea Party kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Boston Tea Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!