Box of Kings boeken?

box of kings boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Box of Kings boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Box of Kigns

Box of Kings brengt eigenheid, lef en bevlogenheid naar het podium. Ze halen je dichtbij en blazen je omver.

De band grijpt je bij de strot, laat je alle hoeken van de zaal zien en vergeet ondertussen niet je af en toe zachtjes toe te fluisteren tijdens de reis door het ijzersterke repertoire. Keer op keer weten ze het publiek voor zich te winnen door hun aaneengesloten set. Geen optreden is hetzelfde want muzikaliteit staat hoog in het vaandel. Dus is er veel ruimte voor improvisatie, waardoor het verhaal van Box of Kings iedere keer anders en beter wordt verteld. Maar altijd is het rauw, dynamisch, krachtig, gedreven en bovenal authentiek.

Boekingen Box of Kings

De band laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Mocht je dat toch willen, denk dan rauwe 70’s rock met energieke bluesrock-invloeden en hier en daar psychedelische elementen. Geen samples, midi of sequencers. Alles is echt: drums, gitaar, bas en de vocalen. Echte muziek door echte muzikanten, puur en echt, zoals je dat te weinig hoort. Daarmee wisten ze zich in korte tijd in de kijker te spelen.

Box of Kings zijn overtuigend!

De debuut EP “Symphony of Superficiality” met eigenheid en authenticiteit als belangrijke thema’s, kwam uit in het najaar van 2019. Het kon op lovende reacties rekenen. Zo leidde het tot maar liefst drie nominaties in 3voor12 Gelderland Awards in de categorieën Beste nieuwkomer, Beste live-act en Beste Album. Het trok eveneens de aandacht van Kees Baars, die Box of Kings uitnodigde om te komen spelen in zijn radioshow Countdown Café. Ook daar wisten de Kings te overtuigen.

De plannen voor 2020 zijn groot. Zo wordt er hard gewerkt aan het uitbrengen van een live-EP, het schrijven van nieuwe nummers en worden er voorbereidingen getroffen voor de opnames van een volledig album later dit jaar. En natuurlijk wordt er, als de Corona-maatregelen het toestaan, vol overgave live muziek gemaakt!

Box of Kings trekt de aandacht en houdt hem vast.

Enjoy, Box of Kings.

Kom in de stemming

Box of Kings boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Box of Kings te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Box of Kings wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Box of Kings viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Box of Kings online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Box of Kings boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Box of Kings kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Box of Kings boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!