Brides of Lucifer boeken?

brides of lucifer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Brides of Lucifer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Brides of Lucifer

Het Brides of Lucifer-project werd geboren in de zomer van 2016 toen drie oude vrienden en muziekprofessionals eindelijk hun gemeenschappelijke metaldroom werkelijkheid maakten. Het doel was simpel en ingenieus: breng een uniek en origineel eerbetoon aan metal door een vrouwenkoor te combineren met brute kracht van gitaarriffs en drums. Vervolgens: geef het publiek de ervaring die ze levenslang zullen onthouden. Zowel muzikaal als visueel.

Het grootste metal- en hardrockfestival van België, Graspop, werd overweldigd door het idee en bood dit nieuwe spannende project meteen de headline-slot op een van de grootste podia van het festival. Het werd pas serieus toen je wist dat Brides of Lucifer plotseling werd gezet tussen mensen als Rammstein, Deep Purple, Evanescence, Gojira en In Flames.

Brides of Lucifer leverde een verbazingwekkende show. 13 zangeressen in op maat gemaakte jurkcreaties, begeleid op het podium met een groep uitstekende muzikanten die hun eigen versie van mythische metal- en hardrocknummers brengen in een adembenemende podiumopstelling.

Boekingen Brides of Lucifer

Pers en publiek werden gek. Dit was niets wat ze ooit eerder hadden gezien. Klassiekers en instantklassiekers van Rammstein tot Iron Maiden over Slayer tot Machine Head, Pantera en System of a Down traden op in deze zeer bijzondere set. Sterren vlogen rond in de recensies, fans smeekten om meer shows en een cd…

Kort na de zomer werd een indoordhow aangekondigd. De legendarische locatie Ancienne Belgique werd geboekt. De zaal met een capaciteit van 2000 was snel uitverkocht… er was zelfs geen tijd om posters voor de show af te drukken. Opnieuw legden Brides of Lucifer de lat hoger. Een nieuwe band, op dat moment zonder opnames en slechts één show in de tas… verkochten de grootste clubruimte van België uit. Nooit eerder was zoiets gebeurd!

België is waar de Brides of Lucifer ervoor kozen om hun zoektocht naar de wereld te veroveren. En de wereld zal moeten luisteren.

Kom in de stemming

Brides of Lucifer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brides of Lucifer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brides of Lucifer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Brides of Lucifer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Brides of Lucifer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brides of Lucifer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Brides of Lucifer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Brides of Lucifer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!