Burdy boeken?

Burdy-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Burdy boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Burdy

Burdy ‘de zingende melkboer’ is een piraat in spé, die direct een goede band met zijn publiek creëert! Burdy wordt geboren te Groningen op 7-2-64 als Lebertus Lammert Schaap. Hij krijgt als roepnaam Bert.

Op jonge leeftijd begint hij plaatjes te draaien met zijn eigen illegale radiostation “de Motormuis”. Zijn liefde voor de muziek is geboren. Burdy begint met zingen als hij met zijn eigen discotheek op feesten en party’s mag draaien. In 1992 komt zijn eerste single “De vissers van Zoltkamp” uit. Dit is zijn start als solo zanger. In 1994 verschijnt het eerste album “Het is of ik droom”. Met hierop zowel Gronings als Nederlandstalige liedjes. In 1998 verschijnt het tweede album “Mien aigen verhoal”. Op deze CD staan alleen Groningstalige liedjes. In 1999 komt de Cd-single “Gelukkig 2000 jaar” uit. In maart 2001 verschijnt wederom een Cd-single “Met m’n ogen dicht”. In datzelfde jaar verschijnt ook het album “Der gaait niks boven t Grunnings” waarvan de opbrengst naar de gehandicapten in de provincie Groningen gaat. 10 jaar na het uitkomen van de eerste single verschijnt de dubbel CD “10 jaar feest mit Burdy” met al zijn hits in februari 2002. In november 2003 verschijnt het nieuwe album “Een feesie met Burdy” Burdy schrijft alle songteksten zelf.

Boekingen Burdy

Het meest spectaculaire optreden tot nu toe was het promotiefeest van de FC Groningen op de Grote markt met 10000 supporters. Hier zong Burdy vanaf het stadhuis samen met de selectie van de FC Groningen voor de supporters een aantal nummers waaronder het bekende voetballied “You ll never walk alone”. Verder trad hij op in het voorprogramma van de Friese bandDe Kast. Ook zingt hij regelmatig op grote piratenfeesten in het hele land.

Het tv debuut maakte hij bij rtv Noord met de clip “Sayonara”. Verder maakt Burdy van ieder optreden een daverend feest.

In zijn dagelijkse leven is hij verkoper op een rijdende winkel vandaar de bijnaam ‘de zingende melkboer’.

Kom in de stemming

Burdy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Burdy te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Burdy wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Burdy viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Burdy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Burdy boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Burdy kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Burdy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!