Carolina van Dorenmalen boeken

Carolina-van-Dorenmalen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Carolina van Dorenmalen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Carolina van Dorenmalen

Met meer dan 128.000 volgers op Instagram inspireert Carolina van Dorenmalen (1989) van Foodie-ness haar lezers om gezonder te eten, meer te bewegen en bovenal gelukkiger te leven. Carolina is het levende bewijs dat sporten in een druk leven past en verantwoorde voeding een positieve draai kan geven aan je mindset. (ze viel zelf tenminste 17 kilo af)

Geluksfactor 10

Naast haar fulltime gezonde levensstijl heeft ze twee masters Business Administration afgerond, een traineeship als project-manager bij HP voltooid en brengt ze haar vrije tijd graag door met haar familie.

Na het succes van haar eerste boek, ‘Geluksfactor 10’, kwam Carolina in januari 2020 met haar tweede boek met de titel ‘Het Geluksdieet’. Onlangs ontving ze 2 Foodblog Awards in de categorien ‘Beste Foodvlogger/Youtuber’ en ‘Beste Insta-foodie’.

Platform Foodie-Ness

Dat jaar was de opmaat naar verdere groei van haar succesvolle platform Foodie-ness. De brede samenwerking met Superkeukens betrof een groot deel communicatie op social-media, het schrijven van een receptenboek special en diverse kookworkshops op locatie.

Boekingen Caroline van Dorenmalen

Tijdens de zomermaanden was Carolina voor het tweede jaar op rij op televisie te zien bij RTL met het gezellige middagprogramma ‘BBQ Battle’.

In het najaar van 2020 was de samenwerking met Etos een groot succes. Carolina presenteerde een exclusieve sportcollectie die binnen twee weken volledig was uitverkocht.

Ook in 2021 ligt de volledige focus op het verder uitbouwen van het Foodie-ness platform dat in 2020 5 jaar bestond. Er komen twee nieuwe boeken en er staan verschillende nieuwe samenwerkingen in de agenda. Wordt dus vervolgd!

Kom in de stemming

Carolina van Dorenmalen boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Carolina van Dorenmalen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Carolina van Dorenmalen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Carolina van Dorenmalen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Carolina van Dorenmalen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Carolina van Dorenmalen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Carolina van Dorenmalen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Carolina van Dorenmalen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!