Charmante Gasten boeken?

Charmante-Gasten-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Charmante Gasten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Charmante Gasten

Als oude bekenden uit vroegere tijden kwamen we elkaar in 2016 weer tegen. Beiden nog steeds met veel liefde voor muziek en gevoel voor entertainment. Tim bekend als DJ Levice Milano en Mitch als MC Price. Samen gingen we vanaf dat moment verder door het leven als de CHARMANTE GASTEN.

Boekingen Charmante Gasten

In 2017/18/19 stonden we onder andere al op grote festivals als Emporium, Defqon.1, Dreamfields, Dance Boulevard en Outlands! Maar ook tijdens carnaval, Konigsdag en Kermissen zijn we door het land te vinden. Bovendien al 3 jaar op rij genomineerd voor ‘populairste party-DJ’ act van Nederland.

Charme van vroeger en de muziek van nu

Met de charme van vroeger en de muziek van nu veroveren we ook jouw feest! Als echte heren weten we in te spelen op de wensen van het publiek! Variërend in muziekgenres komen we met ‘vrouwvriendelijke’ hitjes, 90s, 00s, knallende feestplaten en echte ‘GUILTY PLEASURES’.

Kom in de stemming

Charmante Gasten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Charmante Gasten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Charmante Gasten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Charmante Gasten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Charmante Gasten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Charmante Gasten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Charmante Gasten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Charmante Gasten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!