Chris Andrews boeken?

chris andrews boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Chris Andrews boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Chris Andrews

Al in 1965 had Chris Andrews met “Yesterday Man” zijn eerste wereldhit en was met vele nadere hits zoals “To Whom it Concerns”, “Pretty Belinda” of “Carol ok” buitengewoon succesvol. Maar ook als componist – internationaal bijvoorbeeld voor Sandy Shaw, Cher, The Mamas and the Papas of Agnetha van ABBA – had hij vele hits.

In Duitsland componeerde Chris Andrews voor Ramona (“Du, ich brauche was und das bist du”), Bata Illic (“Judy I Love You”), Peter Orloff (“Ein Mädchen für immer”, “Baby da dam da”), Graham Bonney, Hazy Osterwald, Daliah Lavi… om enkele te noemen. Ook in de 80’s en 90’s was Chris Andrews als zanger, componist en producent actief. In 2002 werd hij in Engeland onderscheiden met de BASCO Award voor zijn levenswerk. Nadat hij zijn grote liefde – zijn huidige Duitse vrouw – gevonden heeft verhuisde hij naar Duitsland en heeft in 2008 de maxi single “Country Boy at Heart” uitgebracht waarop ook de Duitstalige song “Sie lass ich nicht los”.

Boekingen Chris Andrews

Op 12 april 2011 verscheen de jubileum-cd “Fifty-Fifty”. Chris Andrews is solo en met band te boeken. Wilt u een wereldster tijdens uw gala, open air of ander evenement? Chris Andrews boeken! Topartiest van topformaat!

Kom in de stemming

Chris Andrews boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Chris Andrews te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Chris Andrews wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Chris Andrews viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Chris Andrews online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Chris Andrews boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Chris Andrews kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Chris Andrews boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!