ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken?

Christof-Michael-Jackson-Imitator-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Christ’OF (Michael Jackson Imitator)

Christ’OF is zonder twijfel een van de meest succesvolle Michael Jackson impersonator in Europa, aldus experten uit de muziekindustrie en de nationale pers. Christ’OF, van Belgische oorsprong, kreeg in 1982 zijn eerste MJ album; “THRILLER” en dat was een grote start voor hem als imitator van zijn grote idool.

The MJ Tribute Show

In 1989 ging Christ’OF alles meer in detail afwerken dankzij Bego die vanaf dan zijn vaste assistente qua make up & hair en styliste zou worden. Samen startten ze “The MJ Tribute Show” die speelde in de cabaretzaal L’évenement in Brussel. Sindsdien trad Christ’OF op in diverse landen als Frankrijk, Luxemburg, België, Duitsland, Nederland, Engeland, Slovenië, New-York, de Dominicaanse Republiek, Spanje, …

In 2001 krijgt Christ’OF bovendien de titel “EUROPEAN MJ SOUND & LOOK A LIKE” uitgereikt door; SONY MUSIC.

Tevens gaf Christ’OF enkele speciale performance zoals o.a.;

 • Release album ”Blood on the dance floor” VIRGIN Megastore Brussel
 • Avant-première film “GHOST” in KINEPOLIS Brussel
 • Release van het Album “Invincible” in Freiburg/Duitsland.
 • Avant-première film “This is it” in Kinepolis Brussel 2009
 • Benelux MJ Tribute “This is Now” – memorial concert van artiesten voor Michael Jackson in Aalst December
 • MJ Dagen in België, Nederland, Londen en New-York
 • Winnaar talentenjacht “My name is Michael” VTM (België) /RTL4 (Nederland) 2010
 • Intussen trad hij op tijdens diverse TV shows op: RTL – RTBF – VRT – VTM – VT4 – TF1 – FR3 – ARD – MTV – VH1…

Boekingen Christ’OF (Michael Jackson Imitator)

Ook was Christ’OF met een acteer rol te zien in de Belgische film die genomineerd werd voor een Oscar:“Iedereen Beroemd”! Het hoogtepunt voor Christ’OF was zijn optreden voor de King of Pop zelf in de Webster Hall in New York city in juli 2002. Hij kreeg dit persoonlijk compliment van Michael: “YOU MUST PRACTICE EVERY DAY TO BE SO GOOD”

Kom in de stemming

ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om ChristOF (Michael Jackson Imitator) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u ChristOF (Michael Jackson Imitator) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met ChristOF (Michael Jackson Imitator) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u ChristOF (Michael Jackson Imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u ChristOF (Michael Jackson Imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

ChristOF (Michael Jackson Imitator) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!