Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken?

clown jopie en tante angelique kindershow boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow

Clown Jopie wil feesten en beesten. Gelukkig probeert Tante Angelique de ondernemende kiwi in goede banen te leiden. De hilarische versprekingen van onze kiwi dwingen Angelique voortdurend tot corrigeren. Ohohoh als dat allemaal maar goed gaat!

In een flitsende, vrolijke show veroveren Clown Jopie en Tante Angelique razendsnel alle kinderharten. De komische scenes gaan spontaan over in vrolijke, carnavaleske liedjes. Dol enthousiast klapt, stampt en zingt men mee met de aanstekelijke hits. Het publiek verandert in één groot pret-lach-bad. Iedereen geniet van een ontspannen pretbad, waardoor men hét lachdag-gevoel beleeft.

Boekingen Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow

De kinderen genieten met volle teugen van de doldwaze situaties. Boek deze populaire kindershow voor jouw evenement. Clown Jopie en Tante Angelique zijn gegarandeerd een succes op ieder kinderevenement. Actief op social media met veel vaste kijkers en abonnees op hun YouTube kanaal.

Informeer snel naar de mogelijkheden met betrekking tot boekingen voor een optreden van dit populaire kinderduo.

Kom in de stemming

Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Clown Jopie en Tante Angelique Kindershow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!