Coronas go Carnaval boeken?

coronas go carnaval boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 tot 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Coronas go Carnaval boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Coronas go Carnaval

Het bekende Coronas balkonnetje, waar het publiek verzoeknummers aanvraagt, wordt tijdens carnaval vervangen door een speciaal gemaakte “naakte” pop. Deze wordt aangekleed en gestyled door het publiek. En elk kledingstuk of accessoire vraagt om specifieke muziek.

Spelen de Coronas een schlager, die bij het Heinokapsel hoort? Of krijgt de pop reggae rasta’s? Wordt het een vrolijke soulbroek of toch het het happy hardcore trainingspak? En wat gaan de Coronas spelen als een pop een lederhose aankrijgt met schotse ruitjes? Of een ruig leren jasje met bloemetjes patroon?

Boekingen Coronas go Carnaval

Dit optreden staat garant voor carnavaleske taferelen en hachelijke muzikale situaties. Maar het dak gaat eraf! Net als bij Pinkpop, Het Holland Heineken Huis en meer dan 2000 andere optredens.

Kom in de stemming

Coronas go Carnaval boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Coronas go Carnaval te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Coronas go Carnaval wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Coronas go Carnaval viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Coronas go Carnaval online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Coronas go Carnaval boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Coronas go Carnaval kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Coronas go Carnaval boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!