Coverband FUN Q boeken?

coverband fun q boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

Coverband FUN Q boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Coverband FUN Q

De allround Coverband FUN Q maakt iedere bruiloft of personeelsfeest tot een onvergetelijke gebeuren. Wij hebben door de jarne heen geleerd hoe belangrijk het is op de vraag van de klant in te kunnen spelen. Met deze allroundband blijkt dat zijn vruchten af te werpen. FUN Q kan uw bruiloft laten knallen maar ook binnen de geluidsnorm spelen.

In een standaard bezetting (drums, bas, gitaar, zang evt. aangevuld met toetsen) verzorgen wij een allround avondje muziek. FUN Q beheerst alle stijlen en kan als een kameleon van stijl veranderen. FUN Q klinkt wel als een 7-koppige band doordat de band gebruik maakt van zelf gemaakte sequenzen die het inhuren van blazers/toetsen overbodig maakt indien het budget lager is. Voor de band ook een soort van noodzakelijk kwaad om de tegenwoordig veel gebruikte dancegeluiden te kunnen nabootsen.

Boekingen Coverband FUN Q

Deze coverband fungeert dus ook prima naast een dj die u er overigens voor een kleine meerprijs bij kunt boeken. Verder kun u de uitgebreide repertoirelijst raadplegen als u contact met ons opneemt en uw voorkeur dar in aangeven. Daarin vindt u o.a. disco, rock, top40, dance, classics en pop. Jazz vinden we ook leuk om te spelen, maar dan moet u niet aan een knalfeest denken maar meer aan achtergrondmuziek.

Door de jarenlange samenwerking is er een hechte vriendschap ontstaan onder de bandleden. Muzikaal resulteert dit in fantastisch samenspel en veel lol en energie op het podium. Deze energie werkt aanstekelijk. “coverband FUN Q” staat dan ook garant voor een spetterend feest! Standaard spelen wij maar liefst 4 sets van 45 minuten zodat u van het begin tot het eind een volle dansvloer heeft staan. Inmiddels al 20 jaar bezig met zorgvuldig uitgezochte muzikanten die het FUN Q verhaal begrijpen. Interactief muziek maken dus op uw feest.

Mocht u een speciaal verzoeknummer hebben? Wij studeren ‘m graag voor u in. Daarnaast vullen wij ons repertoire continue aan met de nieuwste nummers en hits.

Kom in de stemming

Coverband FUN Q boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Coverband FUN Q te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Coverband FUN Q wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Coverband FUN Q viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Coverband FUN Q online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Coverband FUN Q boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Coverband FUN Q kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Coverband FUN Q boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!