Danspaleis van Kooten boeken

Danspaleis van Kooten boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

exclusief

Danspaleis van Kooten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Danspaleis van Kooten

Danspaleis van Kooten is het feestconcept van Kasper van Kooten vol met hits uit de jaren ’80 (en ’90) met live band én de originele videoclips.

Kasper van Kooten

Kasper van Kooten is naast bekend tv-en filmacteur (o.a. All Stars, Moordvrouw, Oogappels, Beste Kijkers) zijn leven lang al drummende zanger.
Hij drumde jarenlang bij Acda en de Munnik (1997-2001) en deed tours en studioplaten met
ze. Ook speelde hij op een Amerikaanse nummer 1 hit (L.A. Citylights) van Candy Dulfer en nam platen op met rapper Extince en singer-songwriter Bertolf Lentink.

Boekingen Danspaleis van Kooten

In 2014 bedacht hij het feestconcept Danspaleis Van Kooten, dat iedere eerste zondag van de maand stijf uitverkocht was in de Amsterdamse Nes. Danspaleis Van Kooten brengt hits uit de jaren ’80 (en ’90) met een fantastische live band én de originele videoclips waarbij ze live meespelen. Voor het publiek een dubbel feest der herkenning! Danspaleis Van Kooten doet het fantastisch op evenementen, bedrijfsfeesten, (single) feesten, huwelijken, in clubs en op festivals.

Gastoptredens

Wanneer dit mogelijk is nodigt Kasper ook bijzondere gasten uit voor gastoptredens met de band. Onder meer Eddy Zoë, Van Dik Hout, Shirma Rouse, Des’Ray en Bo Saris waren al eens te gast. In 2018 deed Danspaleis Van Kooten een succesvolle clubtour langs onder meer Bibelot, Vorstin, Gebroeders de
Nobel, De Groene Engel, Mezz en de Neushoorn.

De Fuifkar

Toen alles op slot ging bedacht Kasper de mobiele, kleine versie van Danspaleis Van Kooten: De Fuifkar. Een aanhanger, volledig ingericht met licht, geluid en spiegelbol. Het unieke aan deze wagen is dat het een rijdend podium is dat overal is neer te zetten en dus boeken. Terras? Festival? Camping? Kerstmarkt?
Evenement? Huwelijk? Pleinfeest? De Fuifkar komt overal.

Het enige dat nodig is, is een stopcontact (met aparte groep) en een plek van 5 bij 2 meter! Danspaleis
doet de rest! Covid maakte een blijvertje van deze act!

Kom in de stemming

Danspaleis van Kooten boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Danspaleis van Kooten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Danspaleis van Kooten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Danspaleis van Kooten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Danspaleis van Kooten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Danspaleis van Kooten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Danspaleis van Kooten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Danspaleis van Kooten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!