David Dam boeken?

david dam boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Bekend van The Voice Of Holland

David Dam boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie David Dam

David Dam is zonder overdrijven één van de allerbeste zangers van Nederland. Een ras performer, een geweldige artiest die elk pubnliek voor zich weet te winnen. David voelt zich thuis in vele muziekstijlen, zolang het maar extreem dansbaar is. Hij wil graag beroeren, entertainen, swingen en vooral er altijd één groot feest van maken.

David Dam was in 2014 in één klap ‘wereldberoemd’ door zijn auditie bij The Voice Of Holland met het nummer ‘Let’s Get It On’ van Marvin Gaye. Uiteindelijk kwam hij in het zangprogramma tot de halve finale.

David Dam is bijzonder veelzijdig. Zo toert hij momenteel met de zeer succesvolle Prince Tribute show langs een groot aantal theaters, is hij vaste gast bij de Soul Live festivals en is hij een graag geziene gast bij diverse grote bands en shows. Naast al deze grote optredens, treedt hij ook heel graag en met veel liefde op, op bruiloften en besloten bedrijfsfeesten.

Verschillende mogelijkheden

David Dam live met zijn band Soul Solution
David Dam en zijn band Soul Solution zijn te boeken voor een spetterende live show waar de vonken vanaf springen: funky soulvol en vooral heel erg dansbaar!

Solo-artiest David Dam met een tape-show
David Dam kan ook geboekt worden als solo artiest. Hij doet dan een optreden van 30 minuten waarin de allerbeste soul, dance, disco en R&B hits voorbij komen. Ideaal in combinatie met een DJ of als speciale act in de pauze van een band.

David Dam tijdens jullie trouwceremonie
Naast alle grote shows doet David ook heel graag kleine intieme settings. Zoals bijvoorbeeld een trouwceremonie. Hij studeert dan jullie favoriete songs in en komt dat live zingen tijdens jullie ceremonie. Hij begeleidt zichzelf daarbij op piano of gitaar.

Boekingen David Dam

Het is ook mogelijk een combinatie te boeken: bijvoorbeeld eerst een optreden tijdens de trouwceremonie en tijdens het feest optreden met zijn band Soul Solution of als extra verrassing met zijn tape-show.

Kom in de stemming

David Dam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om David Dam te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u David Dam wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met David Dam viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u David Dam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

David Dam boeken

Dus bent u benieuwd hoe u David Dam kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

David Dam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!