De Esperando’s boeken?

de esperandos boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

De Esperandos boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Esperando’s

De Esperando’s bestaan uit oprichter Good Old Herman Kaijser. Deze virtuoos speelt al sinds 1975 in De Esperando’s. Het motto voor Herman zou zijn; Still a live and kicking! Hoe ouder hoe enthousiaster. Uit zijn supersonische accordeon weet hij de meest verassende tonen te halen. Herman is de entertainer van het stel. Hij is DE ESPERANDO! Herman gaat elke week 3 x naar de sportschool om flink te trainen zodat hij in het weekend flink wat #Esperandopower kan geven!

Boekingen De Esperando’s

Na verschillende samenstellingen is Bert Bieze de laatste jaren zijn vaste motor achter het drumstel geworden. Bert heeft de bijnaam Brute Bertus, niet vanwege zijn bruutheid maar vanwege zijn brute drumsolo’s. Dat Bert echt van drummen houdt is wel duidelijk hij heeft maar liefst 20 verschillende slagwerken.

Met succes hebben de beide heren elkaar gevonden. De Esperando’s brengen een variatie aan muziek ten gehore. Voor ieder wat wils, voor jong en oud, de basis is FEEST!

Kom in de stemming

De Esperando’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Esperandos te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Esperandos wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Esperandos viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Esperandos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Esperandos boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Esperandos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Esperandos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!