De Foute Schoonmaker boeken?

Foute-Schoonmaker-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Foute Schoonmaker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Foute Schoonmaker

De Foute Schoonmaker maakt schoon met de Spaanse slag. Is meer type prater dan poetser. Hij maakt vaak en graag praatjes met de mensen om zijn Nederlands te kunnen oefenen. Tussendoor zwabbert hij wat, verplaatst af en toe eens iets en veegt wat vuil opzij. Schoon is bij hem: voor het oog. Een ideale sfeermaker en sfeerverhoger. Is erg graag onder de mensen en benieuwd naar hoe ze het hebben.Woont nu 15 jaar in Nederland en zijn Spaanse accent klinkt overal in door. Hij houdt van de Hollanders, hun nuchterheid en hun humor. “Iek fiende dè Hollanders zo ge-ienteressierd en gezellig. Maar mijn temperament blijve natoerlijk Spaans”.

Boekingen De Foute Schoonmaker

Pablo is behoorlijk vernederlandst. Eet liever stamppot dan paella, liever bitterballen dan tapas. Hij vindt de Nederlandse vrouwen ook mooier dan de Spaanse. “Spaanse vrouwen hebben teveel temperament en teveel praatjes”. Hij kan erg genieten van vrouwelijk schoon, maar houdt professioneel en privé gescheiden. Hij is ook al een keer gescheiden, van een Spaanse vrouw.

Hij wil ook graag dat u een geweldige avond beleeft. Daarom moet de vloer goed schoon zijn, de tafels netjes en alles wat glimmen moet glimt. Smeert zijn keel met Glassex. Is goedkoper dan drank. Als het klikt zal hij u misschien uitnodigen om een keer naar Spanje te komen, hij heeft daar een vakantiehuis “Casa de Pablo”. Spanjaarden zijn gastvrij, maar op zijn beurt is hij weer blij met de gastvrijheid in Nederland.

De Foute Schoonmaker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Foute Schoonmaker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Foute Schoonmaker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Foute Schoonmaker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Foute Schoonmaker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Foute Schoonmaker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Foute Schoonmaker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Foute Schoonmaker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!