De Medlies boeken?

De-Medlies-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Medlies boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Medlies

Zanggroep De Medlies, voorheen bekend als Die Milka’s, bestaat sinds 2008. Vanaf de oprichting tot en met begin 2010 hebben we in eigen beheer een aantal (carnavals-)liedjes uitgebracht. Na carnaval 2010 hebben we het schrijven van liedjes achter ons gelaten. Door het repertoire uit te breiden met een flink aantal nationale en internationale feesthits en meezingers zijn we in staat overal en op elk moment een feest te bouwen. Daarom hebben De Medlies opgetreden op allerlei verschillende feesten en festivals.

Inmiddels weten De Medlies door het zingen van herkenbare Nederlands-, Engels- en Duitstalige hits bij iedere gelegenheid een feeststemming te creëren. Met een enorme energie en uitstraling zetten De Medlies een sfeer neer waarbij het simpelweg niet mogelijk is stil te blijven zitten!
Enkele hoogtepunten die wij in de afgelopen jaren mee hebben mogen maken.

Boekingen De Medlies

Kerstgala AHOY (Rotterdam); Feestavond Piet Paulusma (Herbaijum) ,Weidegangfeesten (Aarle-Rixtel); WiSH Outdoor (Beek en Donk) ; Zo. Festival (Lieshout); Carnaval Grote tent op de Mert (Eindhoven); Opening Kennedymars (Someren); Heise Bierfeesten (Someren-Heide); Oktoberfeste (Valkenswaard).

De Medlies boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Medlies te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Medlies wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Medlies viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Medlies online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Medlies boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Medlies kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Medlies boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!