De Ruiterys boeken?

De-Ruiterys-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

De Ruiterys boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Ruiterys

De Ruiterys is een hilarisch trio met een missie.

Mamona, Boy en hun fashion-goeroe verwelkomen u in de wereld van de ruit. U komt direct in de juiste sfeer wanneer u via de loper de locatie betreed. Gedurende de avond wordt duidelijk dat dit hilarische trio hun voorliefde voor de ruit niet onder stoelen of banken steekt. Onder het motto; “de ruit is in, voor iedereen!” metamorfoseert überstylist Burt menig aanwezige tot ware Babe. Mede ruitgenoten Mamona en Boy zorgen ervoor dat de avond even hilarisch als muzikaal wordt ondersteund.

Met veel Verve metamorfoseert hij dan ook menig aanwezige tot ware Boy of Babe, en in een decor wat ruiterlijk tot ieders verbeelding spreekt brengt Boy een repertoire wat geen enkele stemband onberoerd laat. Direct geïmproviseerde interacties van deze ras-entertainer zorgen voor onverwacht hilarische momenten. Tussen deze voor oor-oog en lachspier strelende bedrijven door kruipt Mamona ook nog eens in de huid van o.a. BurMARY-Servaes, BurberLEE-Hooper en Shurberley-Bassey, om zo het geheel tot ongekende festiale hoogte te doen brengen. Indien wenselijk worden zij muzikaal ondersteund door een uiterst gedreven BurberDJ of hun eigen Burberry-BIG-BAND, een zeer muzikaal duo die de zo sjiek ogende ruit zelfs in het alom vermeden woonwagen-circuit tot een ware hype hebben weten te introduceren.

BOY

Een met krachtige vocalen toebedeelde ras-entertainer, die naast het onvermogen een blad voor de mond te nemen, het streven heeft tot in de lengte der dagen “woest-aantrekkelijk” te blijven voor zijn Fans. Deze hierdoor strak in het ruiterlijk pak gestoken cassanova verbaasd, ontroerd en werkt door zijn direct geïmproviseerde interacties op ieders lachspieren.

MAMONA

Een Grand-Dame wiens hart zeker zo groot is als haar kapsel. Hierdoor is zij bij uitstek diegene bij wie men geneigd is zich volledig te laten gaan. Alles kan je kwijt bij deze zo dicht bij het gewone volk staande polder-Diva. Door veel ervaring te hebben opgedaan als team-leidster van een Avon-consulente groep in de 70-er jaren is ze tevens bij machte ieder fysiek mankementje te camoufleren met haar eigen “MaMona-Burberry-Beauty lijn”. Kruipt letterlijk én figuurlijk graag in de huid van een ander!!!

BURT

Über-stylist en perfectionist Burt is naast een plaatje om te zien tevens verantwoordelijk voor dit overmatig in Burberry gestyld concept. Vierkant gezegd is geen ruit hem teveel, hij kan er geen genoeg van krijgen! Dit resulteert in de door hem persoonlijk gemetamorfoseerde aanwezigen tot babe of boy, zodat het uiteindelijk resultaat voldoet aan zijn homogene verlangen: éénheid in te tent!!

Boekingen De Ruiterys

Kortom: De Ruiterys garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen, en in ieders geheugen ruiterlijk én figuurlijk gegrift zal blijven staan. De Ruiterys zijn zowel te boeken als sfeerverhogende tussenact of avondvullend. Hoe dan ook; ieder zintuig wordt tot in de uiteinden geprikkeld en deze avond zal in ieders geheugen gegrift blijven staan. Laat u betoveren door De Ruiterys en hun visie op ‘what is hot’!

De Ruiterys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Ruiterys te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Ruiterys wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Ruiterys viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Ruiterys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Ruiterys boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Ruiterys kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Ruiterys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!