De Woudrukkers boeken?

de-woudrukkers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten + 1 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

De Woudrukkers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Woudrukkers

4 Dwazen die met elkaar werkelijk elke zaal plat spelen!! We gaan terug naar West-Friesland, waar het allemaal begon…

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus.

Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

Van Piet Veerman tot AC/DC. De Rukkers spelen alles in hun Woudrukkers-Style. Dus eindelijk een band die muziek maakt voor jong en oud en een verrukkelijk feest maakt met een hoog rock en loll gehalte! Want dat is waar de mannen van houden maar het publiek ook!!!! Zo zetten ze dus elke zaal (waar het feest moet worden) op zijn kop. Is het rock is het pop? Niemand heeft het antwoord het zijn de Woudrukkers. Gewoon feest!!!!

Boekingen De Woudrukkers

Hebben zij een setlist? NEE!!!

De Woudrukkers zijn een aanrader voor kermissen, festivals, studentenfeesten, apres-ski feesten, oktoberfeesten of voor kroegen en zalen waar veel volk gewenst is maar vooral ook moet blijven hangen en niet meer naar huis durven. Overal waar het een echt feest moet worden dus!

De woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn bandje want die zijn er al genoeg en dat zijn we natuurlijk spuugzat!! Ondanks alle Rock en voornamelijk Lol is deze band ook gewoon nog eens retegoed! Tevens weten de Woudrukkers de gasten niet alleen binnen te houden! Nee ze gaan gewoon niet meer weg!! Weet waar u aan begint…………. De prijs is ernstig plezierig! De spanbandjes voor de tap leveren we evt bij!

Kom in de stemming

De Woudrukkers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Woudrukkers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Woudrukkers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Woudrukkers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Woudrukkers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Woudrukkers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Woudrukkers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Woudrukkers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!