De Zandkunstenares boeken?

De-Zandkunstenares-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Zandkunstenares boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Zandkunstenares

Rosa van der Vijver komt uit een creatief gezin. Als kind was ze altijd al bezig met zingen, dansen en tekenen. Sinds 2015 is ze fulltime bezig met zandschilderen en heeft ze in zowel het binnen- als buitenland haar kunsten mogen vertonen. Van haar vader Gert van der Vijver, ook wel bekend als de Zandtovenaar, heeft zij de fijne kneepjes van het zandschilderen geleerd.

Boekingen De Zandkunstenares

Samen met Edsilia Rombley en O’g3ne stond zij tijdens de Christmas Show in de Ziggodome. Ook is ze afgereisd naar Luxemburg voor de Stichting ‘Make a Wish,’ waar zij meerdere keren mee heeft mogen samenwerken en het ontstaan van de stichting in beeld mocht brengen. Verder heeft ze het nieuwe Waddencentrum aan de afsluitdijk geopend, waar haar zandkunsten nog steeds worden vertoond. Ze deed mee aan Nederland Zingt en stond dit jaar nog in het AFAS-stadion tijdens een spectaculaire opening. Verder heeft Rosa voor bedrijven, kerken en stichtingen opgetreden als Facebook, AFAS, Rijkswaterstaat, Iteam Global, HAK, Smith & Nephew, de Hartstichting en vele anderen.

Naast haar werkzaamheden als Zandkunstenares zingt ze regelmatig met haar zus Sera Noa en is ze onderdeel van de theatergroep ‘Muzikale Zandverhalen,’ waarin ze zowel met zand, dans als vocaal te bewonderen is.

Kom in de stemming

De Zandkunstenares boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Zandkunstenares te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Zandkunstenares wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Zandkunstenares viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Zandkunstenares online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Zandkunstenares boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Zandkunstenares kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Zandkunstenares boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!