De Zeemeermin boeken

De-Zeemeermin-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Zeemeermin boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Zeemeermin

Wil je je evenement, aquarium of advertentie een wonderlijk en magisch tintje geven? Huur dan een zeemeermin in! Een echte zeemeermin is een onvergetelijke ervaring voor zowel een jong als oud publiek. Of het nu onder water of ‘op het droge’ is, deze zeemeermin geeft een betoverend optreden, en ze heeft veel podiummogelijkheden te bieden. Deze zeemeermin is een van de weinige zeemeerminnen in Nederland en België die volledig verzekerd is. Ook heeft ze een freedivebrevet. Huur haar in om je festival, bruiloft, bedrijfsopening of ander soort evenement magisch te maken!

Boekingen De Zeemeermin

De zeemeermin heeft vier verschillende, prachtige staarten waar u als opdrachtgever uit kunt kiezen. Uiteraard heeft ze ook schelpentopjes en andere accessoires voor een complete look! Bovendien is ze bedreven in onderwater make-up.

Dit kan in een groot aquarium of in een in te huren mobiele duiktank. Een mobiele duiktank heeft ramen en is ongeveer zo groot als een caravan.

Een overzicht van alle acts

Act 1. Een spetterend welkom! De zeemeermin zit op haar grote roze schelp, op een barkruk of ergens anders op. Staan is ook mogelijk. Ze deelt bijvoorbeeld drankjes uit aan de gasten. Gasten kunnen met haar op de foto. Grote bellen blazen behoort ook tot de mogelijkheden.

Act 2. Betoverende aerial moon show. Zoekt u een onvergetelijke show in de lucht? De maan geeft een magisch gevoel. Ik bezit een unieke, handgemaakte aerial moon waarmee ik sprookjesachtige shows opvoer. In deze witte, glinsterende maan geef ik een show als zeemeermin of juist in een feeëriek jurkje. Gecombineerd met mijn lange, maneschijnachtige haar geeft dit het gevoel van een maanfee.

Voor deze act heeft de locatie een sterk en veilig ophangpunt nodig. De aerial moon hang ik daar zelf aan op met mijn eigen kabels. Dit kan zowel binnen als buiten, soms zelfs aan een boom. Wanneer een boom de wens is doe ik vooraf een boominspectie. Neem contact op met me voor technisch overleg.

Een aerial hoop behoort ook tot de mogelijkheden als u liever een hoepel wilt in plaats van een maan.

Act 3. De flowende zeemeermin. Dit is erg geschikt voor een ‘droog’ optreden. Op het podium laat de zeemeermin haar kunsten zien. Ze danst sierlijk met Isis Wings. Ze laat een korte staf zweven om zich heen; hoe doet ze dat toch? Ze manipuleert het element water met prachtige sluierpoi.

De zeemeermin beheerst vier flowarts: Isis Wings, leviwand, poi en pixelwhip. Ze heeft prachtige, blauwe sluierpoi, waarmee het net lijkt alsof ze het element water beheerst. Haar leviwand heeft een ledmogelijkheid met allerlei kleuren, wat heel gaaf is in het donker. Ook Isis Wings, poi en pixelwhip heeft ze met de optie led.

Act 4. Zeemeerminonderwatershow. Wilt u een spectaculaire show in uw grote aquarium, een mobiele duiktank of natuurwater? Een echte, zwemmende zeemeermin is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Deze zeemeermin biedt spectaculair onderwater entertainment. Ze heeft een freedivebrevet en kan haar adem statisch ruim 4 minuten inhouden. Zij kan zwemmen als zeemeermin in het aquarium van bijvoorbeeld een dierenpark tussen de vissen. Ze blaast bubbelringen en bubbelhartjes naar het publiek. Gasten kunnen met haar op de foto via het raam.

Als er geen aquarium of zwemwater voor handen is, kunt u een mobiele duiktank huren. Een mobiele duiktank heeft ramen en is ongeveer zo groot als een caravan. De zeemeermin kent hier verscheidene goede adressen voor.

Act 5. Onderwateracrobatiek. Met een jurk of body voert deze onderwateracrobaat stunts uit onderwater, eventueel met aquatic moon of aquatic hoop. Aquatic moon en hoop zijn disciplines die ze zelf heeft bedacht en zijn dus helemaal uniek.

Dit kan in een groot aquarium of in een in te huren mobiele duiktank. Een mobiele duiktank heeft ramen en is ongeveer zo groot als een caravan. De onderwateracrobaat kent hier verscheidene goede adressen voor.

Aerial Moon Show

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een betoverende Aerial Moon Show. Zoekt u een onvergetelijke show in de lucht? De maan geeft een magisch gevoel. In deze witte, glinsterende maan geeft Liara een show als zeemeermin of juist in een feeëriek jurkje. Gecombineerd met haar lange, maneschijnachtige haar geeft dit het gevoel van een maanfee.

Voor deze act heeft de locatie een sterk en veilig ophangpunt nodig. De Aerial Moon hangt Liara daar zelf aan op met eigen kabels. Dit kan zowel binnen als buiten, soms zelfs aan een boom.

Met De Zeemeermin haalt u een onvergetelijke act in huis. PLONS

Kom in de stemming

De Zeemeermin boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Zeemeermin te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Zeemeermin wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Zeemeermin viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Zeemeermin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Zeemeermin boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Zeemeermin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Zeemeermin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!