Delano Duncker boeken?

Delano-Duncker-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Delano Duncker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Delano Duncker

Op Delano zijn 13e verjaardag staat er op zijn verjaardagsfeestje een geluidsinstallatie met microfoon. Met vol enthousiasme geeft zijn zus hem de microfoon en Delano begint met zingen. Iedereen op het feestje was verbaasd, maar tegelijkertijd ook enthousiast. De aanwezigen van het feestje zeiden tegen hem: “Hier moet je wat mee doen, dit wordt misschien wel wat!” Delano knikte en ging vrolijk verder met het feestje. 2 jaar lang gebeurde er weinig op zang gebied voor Delano, totdat zijn moeder een zangles voor hem had geregeld. Vele lessen volgden en de eerste talentenjachten kwamen voorbij, waarbij hij telkens de finale wist te halen. Dit gaf hem zelfvertrouwen en vervolgens deed hij op 17 jarige leeftijd mee met de Jantjes Verjaardag talentenjacht. Hier won hij de prijs voor aanstormend talent. Dit gaf hem veel motivatie om er volledig voor te gaan. Door hard te blijven werken, bleef zijn stem zich ontwikkelen en toen de kans zich voordeed om voor het eerst mee te doen met een tv programma, greep hij die met beide handen aan.

Deelname aan TV programma

In 2022 nam Delano deel aan het SBS6 programma “De Hollandse Nieuwe”. Hier werd hij beoordeeld door de ervaren jury: René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk. Bij de eerste aflevering weet hij menig mens te raken. Ook de jury was erg ontroerd, René Froger stond zelfs een traantje weg te pinken toen Delano zijn laatste uithaal inzette. Wie ook een traantje weg stond te pinken was Delano zijn vader die hem na zijn auditie in de armen vloog en hem een zoen op de wang gaf. Dit zorgde voor mooie beelden die bij het publiek goed vielen. In de ronde erna stond Delano in zijn stamkroeg waar hij het nummer “Blijf bij mij” van André Hazes mocht zingen. Ook dit zorgde voor mooie reacties en hij behaalde maar liefst 27 van de 30 punten. Helaas mocht dit niet genoeg zijn voor een finale plek. Na dit avontuur op tv groeide de vraag naar en daarmee het aantal boekingen van Delano.

Boekingen Delano Duncker

Delano heeft vele dromen die hij hoopt te verwezenlijken. Delano vertelt: “Mijn allergrootste droom is om een concert te geven in Theater Carré te Amsterdam. Gewoon het idee dat iedereen een kaartje voor mij koopt, om dan vervolgens 2 uur lang met de volle aandacht naar mij te luisteren en te kijken. Een concert waarin ik mijn verhaal kan doen door middel van mooie verhalen, mooie muziek, maar ook gezellige en leuke muziek. Echt een verhaal met een lach en een traan.”

Kom in de stemming

Delano Duncker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Delano Duncker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Delano Duncker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Delano Duncker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Delano Duncker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Delano Duncker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Delano Duncker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Delano Duncker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!