Denny Braaf boeken?

denny braaf boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Denny Braaf boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Denny Braaf

Denny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen een hardwerkende Surinaamse vader en een zorgzame Nederlandse moeder; de exponenten van een kleurrijke mix. ‘Ontdekt’ wordt Denny op de middelbare school in Lelystad – hij is dan een jaar of vijftien – nadat hij met vrienden een Boys Band heeft opgericht. Ook anderen onderkennen zijn zangkwaliteiten. Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Tijdens talentenjachten zijn er steevast enthousiaste reacties en klinkende superlatieven. Naar verwachting lijkt nu de weg naar succes, door het in zee gaan met toptekstschrijvers en een professioneel management team.

Huisartiest in het bekende café ’t Pandje

Op Denny’s palmares staan gastoptredens bij Timeless, Marco Borsato, Gerard Joling, Wolter Kroes, André Hazes en Sugar Lee Hooper. Deze artiesten roemen zijn kwaliteiten. Bij Call TV was hij live te bewonderen. In de Amsterdamse Rembrandtpleinbuurt was hij bovendien lange tijd huisartiest in het bekende café ’t Pandje. Het repertoire van Denny is veelzijdig. Tot de verbeelding sprekend repertoire van o.a. Ricky Martin, Rene Froger, Prince en Tom Jones aangevuld met speciaal voor hem geschreven nummers. ‘Ga niet weg bij mij’, zijn debuut cd, is opgenomen met live muzikanten.

Denny heeft nu een eigen installatiebedrijfje in centrale verwarmingen en koelingen. Na een huwelijk van 19 jaar is hij sinds kort gescheiden. Zijn dochters Noa en Luna wonen bij zijn ex Nicole, maar hij brengt veel tijd met ze door. Ze zijn al 25 of 30 keer in Disneyland Parijs geweest en zijn dochters zijn beretrots op hem. Op zijn vijftiende was Denny al zanger in een schoolbandje, sindsdien is hij tot aan zijn scheiding nooit meer gestopt met zingen. Tweeënhalf jaar geleden dacht hij dat het stoppen met zijn zangcarrière de redding zou zijn van het huwelijk: hij haalde zijn website offline, stopte zijn fanclub… Dit mocht niet baten. Nicole ging toch bij hem weg.

Boekingen Denny Braaf

Denny’s zangcarrière heeft dus een paar jaar stil gestaan, maar hij is nu vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij droomt er eindelijk weer van om fulltime op te treden. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen.

Kom in de stemming

Denny Braaf boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Denny Braaf te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Denny Braaf wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Denny Braaf viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Denny Braaf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Denny Braaf boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Denny Braaf kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Denny Braaf boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!