Deon Leon boeken?

Deon-Leon-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Deon Leon boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Deon Leon

Deon Leon, Geboren op 31 juli 1990 te Amsterdam is al bezig met zingen en dansen vanaf het moment dat hij kon praten en lopen. Zijn grote voorbeeld was dan ook Michael Jackson. Naast Michael Jackson heeft Deon nog een ander idool, Rene Froger. Na het zien van de eerste serie van Idols wist hij het zeker. Dit is wat hij wilt, een “Entertainer’’ worden. Hij besluit daarop zich nog veel actiever bezig te houden met het ontwikkelen van zijn zangtalent.

SBS-6 programma “Popstars”

Vanaf zijn 15de besluit Deon Leon mee te gaan doen met verschillende landelijke talentenjachten. In 2006 wint Deon een grote talentenjacht. Als prijs mag hij een optreden verzorgen tijdens de Koninginnedag viering op een groot plein in Mijdrecht. Het werd een fantastisch optreden voor meer dan 2000 mensen. Naast het zingen volgt Deon Leon al jaren diverse dansopleidingen. Vanaf de middelbare school geeft Deon ook zelfstandig diverse Workshops, zoals in Streetdance en andere dansstijlen. Na de middelbare school volgt hij de opleiding Sport en Beweging. Naast zijn opleiding was hij als Dansleraar werkzaam en vormde een eigen dansgroep om zich heen. Deon besluit zich op te geven voor de audtierondes van het SBS-6 programma “Popstars”. Deon zong zich door de auditierondes, liveshows, naar de Finale. Op 19 December 2008 wint Deon “Popstars” en beland daarmee in de Nieuwste Popsensatie van Nederland genaamd “RED’’. Deon heeft hieruit vloeiend, 3 avonden een prominente rol gespeeld bij het Concert van Gerard Joling in AHOY, Rotterdam.

Nummer 1 hit met hun debuutsingle

Deon scoort met RED gelijk een nummer 1 hit met hun debuutsingle “Step into the light’’ Deze single is opgenomen in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in Londen. De studio van “The Beatles”. Na Step into the light zijn er nog twee singles opgenomen. Na 1 jaar besluit RED een punt te zetten achter hun samenwerking. Deon heeft in het jaar 2009 veel optredens verzorgd als Soloarties. In 2010 tekent Deon bij een nieuw Management. Deon wordt in dit zelfde jaar gevraagd voor diverse optredens in een Dinnershow bij Harders Plaza te Harderwijk .Deon heeft door zijn kwaliteiten een belangrijke rol kunnen spelen in de totale ontwikkeling van deze Show. Daarnaast heeft Deon ook ingewikkelde Choreografieën bedacht en uitgewerkt voor het Dinnershow Ballet.

Naast de Dinnershow heeft Deon in 2010 ook nog gewerkt als Zangleraar voor kinderen in Amsterdam, Deon heeft zich ontfermt over de jongensgroepen en heeft met hun 2 mooie Shows neergezet.

Optredens op grote en kleine podiums

Deon treedt momenteel veel “Live”op door het gehele land op grote en kleine podiums. Hierbij worden zijn optredens regelmatig ondersteund door dansers en danseressen van de Dinnershow. Deon is vastberaden om het te gaan maken in de Muziekindustrie. Momenteel is Deon bezig met het uitbrengen van nieuw materiaal. Om dit te ondersteunen komt Deon binnenkort met zijn eigen Website, waarbij iedereen alle activiteiten rondom Deon kan volgen d.m.v. Nieuwsbrieven e.d.

Boekingen Deon Leon

Deon is gevraagd om als zanger in de band (M-Bush) te gaan zingen. Hiernaast is hij ook bezig met een heel nieuw muziek project genaamd ‘’Dance Nation’’ Met dit nieuwe project zal Deon een nieuwe weg internationaal in slaan. Deon zal dan ook op korte termijn in het buitenland diverse optredens verzorgen. Deon droomt zijn leven lang al van een carrière in de muziek en stopt niet eerder voor dit gelukt is dus hou hem in de gaten want hij komt eraan……….

Kom in de stemming

Deon Leon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Deon Leon te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Deon Leon wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Deon Leon viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Deon Leon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Deon Leon boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Deon Leon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Deon Leon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!