Dikke Baap boeken?

Dikke-Baap-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek/geluid

Dikke Baap boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dikke Baap

DIKKE BAAP is een dynamisch artiestenduo dat sinds 2021 hoge ogen gooit met hun unieke mix van hardere stijlen en humoristische samples. Dit duo heeft een eigen geluid weten te creëren dat verder gaat dan de traditionele elektronische muziek.

Het succes van DIKKE BAAP blijft niet onopgemerkt: ze staan inmiddels op de line-up van vele gerespecteerde festivals, waaronder Tomorrowland, Defqon, Bootshaus, Freshtival, Dauwpop, WiSH Outdoor, Solar en Rebl City. Ook is het duo te vinden in landen zoals Spanje, Griekenland en Bulgarije. Met hun aanstekelijke energie en verrassende sound weten zij het publiek steeds weer te verbazen en te vermaken.

Op verschillende streaming platforms hebben zij inmiddels meer dan 600.000 maandelijkse luisteraars en meer dan 2.5 miljoen maandelijkse streams met een totaal van 25 miljoen streams aan zich weten te binden. Naast hun eigen muziek hebben zij samengewerkt met diverse artiesten, waaronder Paul Elstak, EZG, Vieze Asbak en Natte Visstick.

Boekingen Dikke Baap

DIKKE BAAP is een uniek artiestenduo dat garant staat voor een onvergetelijk feest. Hun hoog tempo optredens en catchy tracks zorgen voor een totaalbeleving die je nog lang bij zal blijven. Met DIKKE BAAP in de line-up ben je verzekerd van een feest.

Kom in de stemming

Dikke Baap boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dikke Baap te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dikke Baap wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dikke Baap viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dikke Baap online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dikke Baap boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dikke Baap kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dikke Baap boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!