Dion V Live Action Painter boeken?

Dion-V-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dion V Live Action Painter boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dion V Live Action Painter

Een entertainer met een passie voor kunst. Dion Varossieau combineert zijn passie en het liefst op uw evenement! DionV heeft een achtergrond als acteur en entertainer, maar op jonge leeftijd ontdekt DionV dat ook schilderen dicht bij hem staat. Dit is niet zo gek! DionV heeft het namelijk niet van een vreemde, zijn familie kent al eeuwen lang een passie voor beeldende kunst. Zo is DionV’s oom bekend kunstenaar op Aruba (Harold Bronswinkel) en zijn neef (Lodewijk Varossieau) bezit galerieën in Amsterdam, Rotterdam, brussel, Londen en Moskou. ook grootvader van DionV verkocht schilderijen in binnen en buitenland. Verder blijkt dat zelfs Andrea del Verrochio, één van de leermeesters van de toen nog 18- jarige Leonardo da Vinci, een verre voorvader van DionV is. Zo combineert hij zijn passies en zet zo de traditie voort.

Live Action Painting

Zijn optreden is inspirerend en een ware belevenis! Zijn ‘Live Action Painting’ wordt door vele als een unieke belevenis ervaren. Binnen korte tijd laat hij live op locatie zien hoe een schilderij ontstaat. Hij neemt je mee in een spel tussen kleuren en emotie, dit maakt het eindresultaat adembenemend. Bij elke boeking zijn de gemaakte doeken natuurlijk voor de klant! Een unieke aanvulling voor bijvoorbeeld een productpresentatie, bedrijfsfeest of privéaangelegenheid. Voor festivals uitstekend te combineren met een band of DJ. DionV schildert dan op de muziek wat ook een bijzonder resultaat oplevert. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk, net zoals zijn passie voor schilderen.

Boekingen Dion V Live Action Painter

In een jonge samenwerking met Mascolori Shoes is er een ware trend op komst. Prachtige schoenen versierd met een uniek kustwerk. Van elk paar schoenen die DionV onderhanden neemt is er maar één en geen schoen is het zelfde. Voor een klein en select gezelschap verzorgen wij ook ‘DionV Art Party’, waar je in de huiselijke sfeer je eigen schoenen of handtas kan laten pimpen.

Dion V Live Action Painter boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dion V Live Action Painter te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dion V Live Action Painter wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dion V Live Action Painter viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dion V Live Action Painter online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dion V Live Action Painter boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dion V Live Action Painter kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dion V Live Action Painter boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!