DJ Dennis boeken?

dj dennis boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. licht / geluid

DJ Dennis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie DJ Dennis

Dennis Wisse, zoals DJ Dennis echt heet, is geboren en getogen in Middelburg. Feesten aan de Zeeuwse stranden zit dan ook in zijn DNA, Dennis was er vroeg bij. Hij begon al op zijn elfde als amateur DJ te draaien in het buurthuis. Deze optredens smaakten naar meer: niet veel later ging hij in cafés, zalen en discotheken in de regio aan de slag. Zijn muziek viel in de smaak en hij werd al snel gevraagd voor optredens door het hele land.

Boekingen DJ Dennis

DJ Dennis ontwikkelde zichzelf als allround DJ en weet goed hoe je verschillende muziekstijlen moet combineren. Zo draait hij muziek uit de jaren 60 tot 90, house, urban en natuurlijk Nederlandse hits. Zijn succes blijft groeien en ook in het buitenland stijgt zijn populariteit. Hij wordt regelmatig geboekt door verschillende populaire discotheken in Spanje, Italië, België, Portugal, Duitsland, Griekenland, Turkije en Frankrijk. “Ik kan alles draaien, van de jaren 60 tot nu. Alles moet en gaat in een mooie en goede mix in elkaar over. Je moet de mensen aanvoelen, de sfeer proeven: daar gaat heto m. Dan kan je bijna altijd ene feestje bouwen. Als iedereen dan met blije gezichten staat te feesten, is het voor mij geslaagd” – DJ Dennis

DJ Dennis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DJ Dennis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DJ Dennis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met DJ Dennis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u DJ Dennis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DJ Dennis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u DJ Dennis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

DJ Dennis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!