Dj Michelski boeken?

DJ-Michelski-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Michelski boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Michelski

Dj Michelski is al meer dan 15 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Deze allround party-dj van het eerste uur is nog steeds niet te stoppen. Nog steeds grensverleggend, nog steeds trendsettend. Met zijn jarenlange ervaring en niet te onderschatten dj-skills maakt hij van elk feest een happening waar iedereen nog jarenlang over na zal praten.

Begonnen als klassieke apres-ski dj, maar geëvolueerd tot een feestkanon om rekening mee te houden. De enige juiste manier om dit feestbeest te omschrijven is FEEST 2.0. Hij laat het publiek springen, zingen en uit hun dak gaan op de hits van nu, toen en de toekomst. Als producer begonnen als maker en bedenker van verschillende apres-ski nummers, mixer en samensteller van 19 delen van de succesvolle apres-skihut compilatie cd’s (meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht) en vanaf dag 1 betrokken bij het succesvolle feestconcept 52wekenfeest.

Boekingen Dj Michelski

Tegenwoordig vooral bezig met het produceren van zijn eigen nummers en bootlegs en het remixen van tracks. Ervaring als dj genoeg we nomeen Cooldowncafé Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, Apres-skihut Rotterdam, Waterskihut Hoek van Holland, Hollywood Music Hall Rotterdam, Zwarte Cross festival Lichtenvoorde, resident dj Go Apres Ski, Dutch Valley festival et cetera. Overal waar Dj Michelski komt is het feest en gaat het dak eraf!

Dubstep, House, Moombahton en dan via wat discoknallers, Rock en André Hazes terug naar Hardstyle, Happy Hardcore, Electro en Carnavalsmuziek. Het KAN gewoon en je kan er alleen over meepraten als je het zelf ervaren hebt!

Sinds 2012 maakt Dj Michelki deel uit van het succesvolle feestconcept 52wekenfeest en is hij elke week te vinden op de beste feestlocaties van Nederland. De draaistijl van Dj Michelski is bred, vlot en opzwepend, dat wil zeggen van Nederlandstalig tot de nieuwste Dance-tracks en strak gemixt. Ook weet hij met zijn stem iedere keer het publiek te bespelen waardoor het dak er keer op keer af gaat.

Dj Michelski boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Michelski te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Michelski wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Michelski viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Michelski online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Michelski boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Michelski kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Michelski boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!