Drive like Maria boeken?

drive like maria
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Drive like Maria boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Drive Like Maria

Drive Like Maria ontstond na een uit de hand gelopen jamsessie tussen de Belgische drummer/zanger Bjorn Awouters en de Nederlandse gitariste Nitzan Hoffmann en bassist Robin van Saaze. Maar het werd pas echt een band nadat ze voor de lol hadden deelgenomen aan de rockwedstrijd Global Battle of the Bands. Hier werden zij tweede en met het in de wacht slepen van hun prijs in de vorm van internationale gigs, begon hun avontuur.

Boekingen Drive Like Maria

Deze stonerrockband bracht met hun bulderende riffs niet de minste festivaltenten en popzalen in extase na hun debuutrelease ‘Elmwood’. Lowlands en Noorderslag ontvingen ze met open armen en in 2009 stonden ze in het voorprogramma AC/DC in de Amsterdam Arena.

Drive Like Maria slaat dit jaar keihard terug met hun gelijknamige langverwachte tweede plaat, die zowel qua thematiek als muziek een stapje verder gaat dan het veelgeprezen debuutalbum Elmwood. Maar goed dat de rockers al ervaring hebben met uitverkochte stadions.

Kom in de stemming

`

Drive like Maria boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Drive like Maria te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Drive like Maria wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Drive like Maria viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Drive like Maria online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Drive like Maria boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Drive like Maria kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Drive like Maria boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!