Duo NL boeken?

icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

DuoNL boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie DuoNL

DuoNL, Chris en Willie-Jan, hadden nog niet eerder van elkaar gehoord. Totdat ze elkaar in 2007 in een paar weken tijd meermalen tegenkwamen bij een aantal achtereenvolgende optredens. Chris, de vrouwelijke helft van het Duo, is al vanaf haar 14e actief als zangeres en ze trad op die leeftijd al vaak op met Leo van Helmond, welbekend als Dikke Leo. Chris had al eerder een Duo gevormd en verzorgde met haar voormalige collega avondvullende programma’s. daarnaast heeft ze ook haar eigen band gehad.

Williejan, de mannelijke helft van het Duo, begon in 2005 met zingen. Gewoon omdat hij daar lol in had en bracht vrijwel direct daarbij zijn eerste eigen solo single uit. Na een aantal keren met lekaar in gesprek te zijn geweest ontstond het idee om samen een single op te gaan nemen. Hierbij was al heel vlug het Duo geboren. Met de eerste single uit 2007 “Echte Vrienden” hadden ze erg veel succes. Ze werden direct opgepakt door de media. Dat smaakte naar meer en er volgde dan ook meer singles, en zelfs een aantal albums.

Boekingen DuoNL

DuoNL heeft een mooie lijst met optredens op hun naam staan waaraan ze in 2013 hun grote televisie debuut bij het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ konden voegen. Waar ze zelfs de hotseat hebben behaald! Daarvoor was DuoNL al bekend bij het tv-programma ‘Hart Voor Muziek’, waarbij ze in 2012 als artiest mee afreisde naar Turkije. Eerder stonden zij op het Levenslied in Den Bosch, bij de tv-programma’s ‘Brabant Toppers’ en ‘Brabant Party’, de RadioNL zomertour, het Hollandio super feest et cetera.

Kom in de stemming

Duo NL boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DuoNL te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DuoNL wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met DuoNL viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u DuoNL online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DuoNL boeken

Dus bent u benieuwd hoe u DuoNL kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

DuoNL boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!