Duo Splendid

Duo-Splendid-boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Duo Splendid boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Of u nou op zoek bent naar het muzikale “behangetje” of juist een lekkere dansavond, Duo Splendid bezorgt u een onvergetelijke dag.U vraagt , wij spelen!
Omdat wij allebei zingen onder begeleiding van een acoustische gitaar hebben wij niet veel ruimte nodig en zal de prijs u zeer positief bevallen.

De absolute vocale blikvanger bij duo Splendid is Annemiek Koning. Met haar ruime ervaring in o.a top-40, bruiloftsbands, met diverse orkesten en zelfs een heuse big-band, komt zij ook in deze minimale bezetting helmaal tot haar recht.

Boekingen Duo Splendid

Op zang en twaalfsnarig gitaar: Rene Elenbaas (alias Gangmakertje )
Sinds jaren een welbekende naam in het muzikantencircuit. Rene is een muzikale duizendpoot bij wie het entertainen in het bloed zit.

Kom in de stemming

Duo Splendid

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Duo Splendid te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Duo Splendid wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Duo Splendid viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Duo Splendid online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Duo Splendid boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Duo Splendid kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Duo Splendid boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!