Era boeken?

Era-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Era boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Era

Era is geen onbekende in de Nederlandse rapscene. Zo staat hij al jaren bekend als rapper van Amsterdam-Oost. Met verschillende 101 Barzsessies, Zonamo Spitsessies en freestyles kreeg hij over de jaren heen veel bekendheid en werd hij als groot talent beschouwd in de Nederlandse rapscene.

Debuut mixtape, genaamd ‘Njaah’

Op 1 september 2014 brengt Era zijn debuut mixtape, genaamd ‘Njaah’, uit. Hier word hij onder andere bijgestaan door de artiesten Sheu de Reu, Juicc Rasskulz en Mellamel. Daarnaast stonden er producties op van Esko, Krankjoram, Nine9Beats en Deibytunes. Era dropte 2 weken later de videoclip van de track ‘Tenene’ wat uiteindelijk voor zijn doorbraak zorgde.
In 2016 maakte Era deel uit van Veldentaal, dit is een Amsterdams collectief met onder andere Bokoesam, Idaly en Yung Nnelg. Op het gelijknamige album stonden ook artiesten zoals Ronnie Flex , Jandro en Lil Kleine. Met het succes van Veldentaal, treedt Era dat jaar op tijdens Appelsap en op het tienjarige bestaan van Puna in de Melkweg samen met Juicc. Era heeft ook een bijdrage geleverd op het succesvolle album van Rotterdam Airlines, genaamd Gate16.

Boekingen Era

De samenwerkingen houden daarna niet op, zo werkt hij later ook samen met grote artiesten zoals Sevn Alias, Keizer, Jandro (SFB) en Jairzinho. Na een kleine pauze is Era weer druk bezig met muziek. Zo brengt hij in 2018 drie tracks uit! De eerste single dropt hij 12 maart en komt zelfs binnen op #13 in de Viral 50 Nederland op Spotify. Daarna volgen de singles ‘Trappers’ en ‘Survive’. Era is momenteel niet te stoppen! Zo zit hij voor zijn aankomende EP in de studio met verschillende artiesten.

Dit klinkt veelbelovend, dus houd hem in de gaten!

Kom in de stemming

Era boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Era te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Era wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Era viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Era online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Era boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Era kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Era boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!