Ernest boeken?

ernest boeken
icon-clock

Tijdsduur

35 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Bloed, Zweet & Tranen (2015)

Ernest boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ernest

Al vanaf januari 2007 is Ernest van Hartingsveldt de vaste huiszanger van het café van zanger Peter Beense. Toen Peter in 2015 zijn zaak verkocht is het Café Bolle Jan, recht tegenover het café Peter Beense, die hem benaderen om bij hen huiszanger te worden. Inderdaad het café van de ouders van zanger René Froger. Tot op de dag van vandaag kun je hem daar nog steeds horen zingen. In 2008 brengt Ernest zijn eerste single uit genaamd “Hoe kan ik van je houden”, EMI Music plaatst deze track dan ook meteen op de driedubbel cd “Het mooiste van Amsterdam”. Ook bij voetbal club AFC Ajax mag Ernest zijn kunsten vertonen en in 2010 zingt hij zijn eerste top-100 notering “Vrij zijn”.

Hoofdrol in ‘Ik stond erbij’

In het programma ‘Herrie in je huiskamer’ van Herman den Blijker laat hij zien dat hij naast zingen ook nog kan koken. In 2012 is de première van de film “Ik stond erbij”. Ernest vervult daarin één van de drie hoofdrollen. Het is een documentaire van regisseur Niels van Koevorden en won op het Full Frame Film Festival in Durham de ‘Jury Award for Best Short’. Door het winnen van de prijs is de film meteen in de race voor een nominatie voor de Oscars van 2014. “Ik stond erbij” is een unieke film waarbij kersverse papa’s hun kant van de bevalling op het witte doek brengen.

Bloed, Zweet & Tranen

Beter bekend wordt Ernest in 2013 toen hij als enige twee keer deelnam aan het programma Bloed, Zweet en Tranen. Hij behaalde uiteindelijk in 2015 de halve finale. Ook trad Ernest in 2014 op in de Amsterdam ArenA tijdens de Halftime show van de concertreeks van Toppers in concert 2014. Vier avonden lang maakte hij deel uit van dit jaarlijks terugkerende fenomeen.

In 2014 en 2017 geeft hij eigen concerten. In 2014 stond hij in Theater de rode Hoed in Amsterdam en in 2017 was Level 2 in Zaandam de locatie. Bij het laatste concert maakte hij gebruik van een tienkoppige band en ontving hij gastartiesten zoals, Tino Martin, Peter Beense en Ben Cramer.

Boekingen Ernest

Ernest brengt in februari 2015 nog een keer zijn eerste single uit die deze keer op nummer 22 in de Digiplug top 100 binnenkomt.

In 2017 brengt hij meerdere singles uit waaronder twee met Spaanse invloeden: “Jij keek me aan” en “Vrijgezel (het beste wat je deed)”. Van dit laatste nummer werd een clip geschoten in het Spaanse Torremolinos. Ernest zelf is verantwoordelijk voor de teksten net als het hele album wat er op volgt. Ook het nummer “Het laatste Huis” waarmee hij een onuitwisbare indruk maakte op de jury en het publiek is op dit album verschenen. Het album draagt de naam: “Voor iedereen”. Met dit album steeg zijn aantal tracks die verkrijgbaar zijn tot boven de twintig. Uiteraard vindt u deze allen terug op Spotify en iTunes.

Kom in de stemming

Ernest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ernest te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ernest wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ernest viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ernest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ernest boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ernest kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ernest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!