Fabeltjeskrant Evenement boeken?

fabeltjeskrant evenement boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Fabeltjeskrant Evenement boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Fabeltjeskrant Evenement

Naast de Meet & Greet van Meneer de Uil is er nu ook een compleet Fabeltjeskrant Evenement te boeken.

Vanwege de enorme populariteit van Meneer de Uil en de Fabeltjeskrant is er onlangs een compleet evenement gerealiseerd. Super gaaf om in te zetten op jouw evenement. Naast alle entertainment komt uiteraard Meneer de Uil ook mee met dit evenement.

Boekingen Fabeltjeskrant Evenement

Het Fabeltjeskrant Evenement boek je voor evenementen inclusief:

  • Meneer de Uil Meet & Greet voor mooie achtergrond 3 x 30 minuten (evt. met fotograaf)
  • Knutselen met Fabeltjeskrant kleur- en knutselplaten onder begeleiding
  • Fabeltjeskrant figuren schminken
  • Fabeltjeskrant poppenkast voorstelling 4 x 15 minuten

Je kunt het Fabeltjeskrant Evenement eventueel ook nog uitbreiden. Het Fabeltjeskrant Evenement is uit te breiden met de KleurEnFotofabriek. Ga op de foto voor een greenscreen en jouw foto wordt verwerkt in een kleurplaat of in een foto waar je samen met een Fabeltjeskrant karakter op komt te staan.

Fabeltjeskrant Evenement boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fabeltjeskrant Evenement te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fabeltjeskrant Evenement wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Fabeltjeskrant Evenement viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Fabeltjeskrant Evenement online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fabeltjeskrant Evenement boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Fabeltjeskrant Evenement kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Fabeltjeskrant Evenement boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!