Feest DJ Ruud boeken?

Feest-Dj-Ruud-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Feest Dj Ruud boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Feest DJ Ruud

Feest DJ Ruud is als eclectische party pionier werkelijk de enige artiest in zijn soort. Gewapend met een arsenaal aan eigen hitsingles, originele partytricks en een next level MC, tovert hij elk event moeiteloos om tot een wervelwind van pure gekkigheid. Zijn eigen energieke sound kent geen enkele grens en is naadloos verweven in een spectaculaire show die het feest in iedereen los maakt!

Laat je geen seconde stilstaan

Stap in een rollercoaster ride die je gegarandeerd mee terug neemt naar de beste tijd van je leven, laat zingen en springen op de hits van nu en je stiekem alvast introduceert aan de knallers van de toekomst. De perfecte mash-up van goud en fout, underground sounds, dikke beats en mega meezingers in combinatie met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, wheppa’s, salto’s, Flügels, polonaises en confettikanonnen laat je geen seconde stilstaan en met lust for life glimlachen van begin tot eind.

Gas op die lollie

Zijn wereldberuchte “Gas op die lollie” zette elk feestje op z’n kop en opende de deuren voor hitsingles als Weekend ft. Kraantje Pappie, Sjaak & Dirtcaps, Door tot het Einde en 1000 Nachten met Jebroer, Mafe & Cartiez. Ondertussen groeit en bloeit zijn feestografie van eigen remixes van de meest uiteenlopende krakers en exclusieve originals in z’n sets.

De meest geboekte DJ van Nederland

De meest geboekte DJ van Nederland heeft sinds zijn allereerste hoogtepunt van Solar in 2010 een indrukwekkende en ongeëvenaarde marathon van mijlpalen af gefeest. Grote festivals en internationale podia ondervonden stuk voor stuk dezelfde magie als waar het allemaal begon: Tomorrowland, Valtifest, Mysteryland, Concert at Sea, Bungalup, Zwarte Cross, Extrema Outdoor, Amsterdam Open Air, Emporium, Defqon, 538 Jingle Ball, Totally Summer en vele vele meer werden tussen zijn clubtour gek gemaakt met zijn aanstekelijke en onuitputtelijke energie.

Boekingen Feest DJ Ruud

Alsof dat nog niet genoeg was, presenteerde FeestDJRuud zijn eigen ‘Knaltival’ tour bij een selectie van favoriete poppodia en festivals als Festyland, Freshtival en Solar. Waarbij hij een extra grote show weggeeft bij gestaan door gevestigde namen en opkomend knaltalent in de Nederlandse clubscene.

Kom in de stemming

Feest DJ Ruud boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Feest Dj Ruud te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Feest Dj Ruud wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Feest Dj Ruud viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Feest Dj Ruud online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Feest Dj Ruud boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Feest Dj Ruud kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Feest Dj Ruud boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!