Flat Out boeken?

flat out boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 350 personen

Flat Out boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Flat Out

Flat Out is een swingende pop coverband uit het zuiden van het land met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte livemuziek in een professioneel jasje.

Geen podium te groot, geen kleedkamer te klein en geen avond te lang!! Dat is het motto van deze dynamische band. Maar liefst 10 door de wol geverfde muzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit.

Boekingen Flat Out

Inmiddels heeft Flat Out 4 live cd’s en een live dvd op haar naam staan, en een zeer goede live reputatie opgebouwd. De laatste live cd werd opgenomen tijdens het 10-jarig bestaan in een bomvolle Stoelemat te Bergen op Zoom.

Imposante ervaringen

Vele evenementen gingen u voor : openingsfeest Erasmusbrug Rotterdam, Libertel, KPN, ABN-AMRO,KPMG, Rabobank, div. studentenverenigingen door heel Nederland.

Voorprogramma’s van o.a. Rob de Nijs, Volumia, Lois Lane, Gordon, The Gibson Brothers, T-Spoon, Close II You………….

Flat Out bestaat uit : Robin Verbeek, Debby Zimmermann, Sascha Sonnenberg – zang, Maxim Slock – gitaar, Eddy Janssen – bas, Mateja Tops – toetsen, Herman Bierhuizen – drums, Arjen de Groot – trompet, Jos Brouwer – trombone, Steven Dietvorst of André Frank– sax, Martijn Kip – geluid

Kom in de stemming

Flat Out boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Flat Out te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Flat Out wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Flat Out viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Flat Out online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Flat Out boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Flat Out kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Flat Out boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!