Fleur boeken?

fleur boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Fleur boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Fleur

Van jongs af aan is Fleur bezig met dansen en zingen. Fleur speelden al mee in de bekende musical Jungle Book en was ze een van de zangeressen van de meidengroep Lief! en later Yess!

Nu komt deze vrolijke zangeres met het “Fleur-Meezing-Spektakel”, een optreden met de allergrootste kinderhits van onder andere Kinderen voor Kinderen, K3, Raak!, Djumbo, Monique Smit, Puck, Mylene & Rosanne, Chipz, Keet!, Zirkus Zirkus, Hit!, Sarah & Julia, Sjon & Sjeffrie, Lisa Emy en Shelley, Ernst & Bobbie en vele andere.

Een optreden van Fleur zet de kinderen aan het dansen en tijdens een korte dansworkshop leert Fleur de kinderen ook nog eens een aantal coole danspasjes aan. Samen zingen de kinderen en ouders de leukste liedjes en maakt ze er een onvergetelijk optreden van.

Boekingen Fleur

Voor de Sinterklaas- en Kerstperiode heeft Fleur een aangepast repertoire. Ze zingt naast de grootste hits van Sinterklaas ook traditionele Sinterklaas- en Kerstliedjes, maar dan wel in een hip-jasje.

Het Fleur-Meezing-Spektakel is een interactief non-stop optreden bestaande uit de allergrootste kinderhits. Fleur is ook te boeken als presentatrice voor kinderevenementen.

Fleur boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fleur te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fleur wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Fleur viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Fleur online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fleur boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Fleur kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Fleur boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!