FonkelFee boeken?

fonkelfee boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

FonkelFee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie FonkelFee

FonkelFee is een gloednieuwe animatie act. Een prachtige creatie die uitermate in de smaak zal vallen bij kleine prinsesjes en feetjes, maar ook zeker bij de wat stoerdere prinsen.

Een animatie act voor iedereen die gek is op fantasieverhalen.

Samen met FonkelFee beleef je een wonderlijk avontuur door een wereld vol Feeën, Trollen, Poetsende Duizendpootjes, een Glitterzon en zoveel meer. FonkelFee neemt de kinderen mee in het verhaal. Op een wonderlijke reis door een prachtig Sprookjesbos. Maar dan ontstaat er een groot probleem! Een groot probleem dat natuurlijk opgelost moet worden. Hiervoor heeft FonkelFee de hulp van alle kinderen nodig. Neem plaats voor het decor en stap in de fantasiewereld van FonkelFee.

Een interactief en wonderlijk verhaal vol avonturen met naderhand tijd voor een fotomoment.

 • Magisch en Fantasievol entertainment
 • Geschikt voor de doelgroep van 2 tot 8 jaar
 • Maatwerk mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

Boekingen FonkelFee

Specificaties FonkelFee:

 • 4 verhalen van plm. 20 minuten binnen 4 uur
 • Kinderen nemen plaats op stoeltjes, kussentjes, matjes voor het decor en kunnen zo genieten van het verhaal dat FonkelFee verteld
 • Voor doorlopend publiek verteld FonkelFee 2 verhalen welke beiden een keer herhaald worden
 • Na afloop van de verhalen is er tijd voor een fotomoment / Meet & Greet met FonkelFee
 • Inclusief een mooi decor geheel in stijl van een fantasiewereld
 • Inclusief een kleine geluidsset voor wat versterking

FonkelFee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om FonkelFee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u FonkelFee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met FonkelFee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u FonkelFee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

FonkelFee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u FonkelFee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

FonkelFee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!