Forte boeken?

forte boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Forte boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Forte

Forte brengt bekende Nederlandstalige hits in Italiaans maatpak, krachtig en zeer uniek!

Rolf Van Rijsbergen (Bas-Bariton), Rein Kolpa (Tenor) en Jeroen Phaff (Bariton)

De bovengenoemde heren staan voor enorme ervaring, uitermate goed getrainde stemmen, passie voor muziek en bovenal voor kracht. Deze kracht laat zich, qua naam, het best vertalen in de muzikale term Forte, wat Krachtig betekent.

Boekingen Forte

De muziek die u kunt verwachten van deze in pak gestoken mannen laat zich het best omschrijven als: voor drie klassiek geschoolde stemmen bewerkte, doorgaans naar het Italiaans (dé operataal) vertaalde songs die u meteen zult herkennen. Zo zingt Forte: Mi Credera (Zij Gelooft In Mij), Il Villagio (Het Dorp), Prendi La Mano (Pak Maar Mijn Hand), Era Settembre (Try To (Remember/Zomer In Zeeland), Abbracciami (Omarm me), Because We Believe, La Passione (Passie) en meer bekende Nederlandstalige hits die door deze drie heren in een verrassend nieuw Italiaans maatpak zijn gestoken.

Rolf Van Rijsbergen (Bas-Bariton)

U heeft zijn prachtige, warme stem in vele theaterzalen kunnen bewonderen, want al bijna 20 jaar staat hij op de planken. In binnen- en buitenland. Zo speelde hij in bekende musicals als The Phantom Of The Opera (Passarino), Les Misérables (Bisschop), Cyrano, Joe, Evita, Elisabeth (Von Schwarzenberg), Titanic (Edgar Beane en Isodor Strauss) en Sunset Boulevard (Cecil B. DeMille). Maar ook in opera’s en operettes: Carmen en Eine Nacht In Venedig. Het afgelopen seizoen was hij te zien in Crazy Shopping The Musical. Rolf is oprichter van de succesvolle concertreeks Friends In Concert.

Rein Kolpa (Tenor)

Heeft ook een zeer lange en afwisselende carrière in opera, operette en musical achter de rug. Zo was hij te zien in musicals als Les Misérables (Marius), The Sound Of Music (Kapitein Von Trapp), Piaf (Papa Leplee), Drie Musketiers (Aramis), 42nd Street (Billy Lawlor), My Fair Lady (Freddy), Jekyll And Hyde (John Utterson en Jekyll/Hyde), opera’s als Tosca (Spoletta) en operettes als La Vie Parisienne (Frick / De Braziliaan), Die Fledermaus (Eisenstein / Alfred).

Jeroen Phaff (Bariton)

Hij is vooral bekend van zijn rollen in diverse musicalproducties. Zo speelde hij in Les Miserables (Bisschop), Tarzan (Korchack), Footloose (Shaw Moore), Kruimeltje (Wilkes), Aida (Zoser), Elisabeth (Franz-Josef), Tanz Der Vampire (Krolock), Evita (Juan Perón). Jeroen speelde vorig jaar op eigen initiatief de muziektheaterproductie Lieve Julia, maakte deel uit van verschillende projecten van het Groot Omroepkoor en is momenteel lid van het Groot Koor van de Nederlandse Opera. Hij won twee maal de John Kraaykamp Musical Award Voor Beste Mannelijke Bijrol.

Kom in de stemming

Forte boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Forte te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Forte wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Forte viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Forte online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Forte boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Forte kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Forte boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!