Frank Masmeijer boeken

Frank-Masmeijer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief geluid tot 250 personen

Frank Masmeijer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Frank Masmeijer

Frank Masmeijer was met name in de jaren 80 en 90 de grote showmaster van de Nederlandse televisie. In deze periode was hij het gezicht van de NCRV. Met grote shows als de Holidayshow, De helemaal alleen in je eentje show, Dinges en G’oud en Nieuw maakte hij furore op de Nederlandse televisie. Hierin traden de grootste artiesten op.

Boekingen Frank Masmeijer

Frank Masmeijer werd vaak gevraagd als organisator en/of presentator voor feesten, bedrijfsevenementen en privé aangelegenheden. Volgend op een intensieve periode in de showbizz maakte hij een carrière switch naar de Belgische horeca waar hij in diverse shoppingcentra brasseries en grand cafés uitbaatte. Na jaren van voorspoed en grote successen kende Frank echter ook een mindere periode, maar door zijn altijd positieve instelling en kijk op het leven heeft hij zijn draai weer gevonden.

Ga je mee naar de Zomer

Frank is terug in de entertainment en staat weer wekelijks op het podium als zanger en presentator.
Begin Juni kwam Frank met zijn nieuwe zomerhit “Ga je mee naar de zomer”. Deze is te streamen op Spotify en de clip is te bekijken op zijn YouTube kanaal.

Kom in de stemming

Frank Masmeijer boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank Masmeijer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank Masmeijer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frank Masmeijer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frank Masmeijer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank Masmeijer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frank Masmeijer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frank Masmeijer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!