Fred Siebelink boeken?

Fred-Siebelink-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van NPO 3FM

Fred Siebelink boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Fred Siebelink

Fred Siebelink radiocarrière begint bij Omroep Utrecht. Landelijke wordt hij bekend door zijn werkzaamheden bij Veronica. Daar is Fred in de nacht te horen met ‘Shockradio’. Samen Fred Siebelinkmet onder anderen Rob Stenders, Hilbert Elskamp en Floortje Dessing maakt hij elke zaterdagnacht een spraakmakend programma op Radio 3. Toen Veronica in 1995 het publieke bestel verliet, werd naast HitRadio Veronica, het alternatieve station Kink FM opgericht. Evenals Rob Stenders kwam ook Fred hier terecht.

Freakolympics op 3FM

Na een paar maanden vertrekken Rob en Fred echter alweer bij Kink FM. Zij vinden dat ze zich te veel aan een bepaald format moeten houden en zelf te weinig invloed hebben op de muziekkeuze. De twee vertrekken naar Radio 3FM waar ze bij de VARA het programma ‘Stenders’ krijgen tussen 14:00 en 16:00 uur. Hun muzikale kennis en liefde kunnen ze kwijt in het programma Freakolympics’ dat ze op vrijdagnacht tussen 1 en 3 uur krijgen op 3FM.

Side-kick bij ‘Stenders Vroeg’

Toen Edwin Evers in april 2000 besloot Radio 3FM te verruilen voor Radio 538, verhuisde het programma van Rob Stenders naar de ochtenduren. Uiteraard verhuisde Fred mee. Uiteindelijk is Fred alweer ruim vier jaar elke werkdag te beluisteren tussen 6 en 9 uur als side-kick bij het programma ‘Stenders Vroeg’ en natuurlijk op vrijdagnacht in de ‘Freakolympics’. Daarnaast viel Fred onder andere in voor Claudia de Breij.

Boekingen Fred Siebelink

In juni dit jaar begon Rob Stenders met ‘Stenders Vroeg Op’ op Yorin FM of Fred mee ging was lange tijd onbekend. Hij heeft in mei tijdelijk een programma gepresenteerd op Radio M Utrecht, maar mag uiteindelijk toch aanschuiven bij Stenders op Yorin FM. Elke werkdag is hij samen met Jeroen Kijk in de Vegte te horen als side-kick in ‘Stenders Vroeg Op’ tussen 6:00 en 9:00 op Yorin FM. In de nacht van vrijdag op zaterdag presenteert hij tussen twaalf en twee de ‘Freakolympics’ samen met Rob Stenders. Sinds september 2010 is hij terug op 3FM bij de toen nieuwe omroep Powned, waar Stenders inmiddels ook werkt. Elke vrijdag zijn Stenders, Siebelink, Gussinklo en anderen te horen in Stenders Late Vermaak.

Kom in de stemming

Fred Siebelink boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fred Siebelink te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fred Siebelink wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Fred Siebelink viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Fred Siebelink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fred Siebelink boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Fred Siebelink kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Fred Siebelink boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!