Free Fall boeken?

icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 of 3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

Free Fall boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Free Fall

De swingende band FreeFall viert hun 25 jarig jubileum!

De band werd in de zomer van 1994 opgericht door de broers bassist John Hogendoorn, drummer Jim Hogendoorn en zangeres Nancy Akerina. Onder de naam Bad Habits, genoemd naar een cover van Jenny Burton uit hun toenmalige repertoire.

Nà een jaar besloot de band door te gaan onder de naam “FreeFall” en de laatste jaren zijn aan de “harde kern” toegevoegd: toetsenist Martijn Verheul, gitarist Peter Molenaars, zangeres Debora Kojongian en zanger Alphons Apon.

Uitgebreid repertoire

Door jarenlange ervaring en vooral enthousiasme is FreeFall in staat om van ieder feest een swingend feest te maken. De band heeft een zeer uitgebreid repertoire. Deze bestaat uit swingende dance classics, soul, funk en hedendaagse covers van o.a. Justin Timberlake, Bruno Mars, Alicia Keys, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Whitney Houston, Chic & Nile Rodgers. Één groot feest der herkenning!

Vaste prik

FreeFall heeft inmiddels een uitstekende staat van dienst waardoor ze ook vaak terug gevraagd worden op plaatsen waar zij al eens gespeeld hebben. Zo spelen ze elk jaar tijdens de Zutphense Zomerfeesten op de Grote Markt, Live at the Brons, Velleper donderdag bij Café t Pintje te Velp en óók Café Chillerz Ede vraagt FreeFall regelmatig terug.

Boekingen Free Fall

FreeFall is niet alleen geschikt voor kleine cafés, maar bij uitstek dé band voor grote evenementen, bedrijfsfeesten, maar ook speciale verjaardagen en een bruiloft weten zij om te toveren tot een onvergetelijke dag!

Ook voor een kleine locatie of een klein intiem feestje is “FreeFall Acccoustic”, in kleine bezetting, uitermate geschikt!

Kom in de stemming

Free Fall boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Free Fall te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Free Fall wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Free Fall viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Free Fall online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Free Fall boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Free Fall kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Free Fall boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!