Full House Coverband boeken?

full house coverband boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Full House Coverband boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Full House Coverband

WE ARE THE PARTY

Dit is de pure poldersound die je nog niet gehoord hebt: maak kennis met Full House Coverband! Wij nemen je mee in een onvergetelijke tour met de beste oldies, dansklassiekers en all time hits in een geheel nieuw jasje en met unieke, eigen sound! Een ‘rollercoaster ride’ van snerpende gitaren, pittige piano’s, denderende drums en haarzuiver stemgeluid maken dat je maar beter in goeie conditie kan zijn, want het is knallen met Full House! De daverende medleys en interactie met jou als publiek maken dat wij niet op het feestje staan, maar dat we samen het feestje zijn.

Boekingen Full House Coverband

Onze wortels liggen in de polder, waar het talentvolle gepingel per ongeluk in 2011 begon. Paul werd zingende drummer omdat ie zelf een Drumstokkie was en Stan, omdat hij nooit gitaarles heeft gehad, speelt de basgitaar op puur talent. De gitaar wordt bespeeld door de muzikale motorsleutelaar Sander, die van een carburateur nog een harp weet te maken. Mag er nog gezongen worden? Jazeker! René, die tevens de gitaar bespeelt, vult met zijn sprankelend stemgeluid de zalen samen met ‘grazioso’ Marieke en de charmante Nienke (ook toetsenist), die overigens als enige wél het conservatorium heeft gedaan. Dit jonge en ambitieuze ensemble heeft al menig feest of festival achter hun naam staan, zoals het Pieperfestival, NOPPOP, Dancing Bruins en is nog láng niet waar ze moeten zijn, want jouw feestje is nog niet geweest. Zullen we vast boeken?

Full House Coverband bestaat uit:
Vocals: Marieke Rood
Guitar en vocals: René Leijten
Guitar: Sander van Andel
Bass: Stan Maas
Drums: Paul den Engelsen
Keys: Nienke de Waal

Kom in de stemming

Full House Coverband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Full House Coverband te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Full House Coverband wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Full House Coverband viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Full House Coverband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Full House Coverband boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Full House Coverband kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Full House Coverband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!