Gaatze Bosma boeken?

gaatze bosma boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Gaatze Bosma boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gaatze Bosma

Gaatze Bosma werd geboren op 19 mei 1995 en groeit op in het gezin van Ale en Grietje Bosma. Moeder heeft samen met haar familie een Mode/Warenhuis en Babyspeciaalzaak in het hartje van “De Westereen”, waarvan Gaatze later het magazijn ter beschikking krijgt om daar een oefenruimte te maken. Tijdens de modeshows die werden gehouden in deze winkel vulde Gaatze al als kleine jongen de pauzes op met liedjes van “André van Duin”, gehuld in een lange lederen jas, pothelm en een bril playbackte deze entertainer “Willempie”, “Het Pizza lied” en vele andere klassiekers.

Er ging geen verjaardagsfeest of bruiloft voorbij zonder dat Gaatze even op het podium verscheen, ook speelde Gaatze sketches van ”Lytse Teake” na. Gaatze vertelde: “Ik had een dubbel cd van Teake en leerde daarmee de sketches uit mijn hoofd, ik had toen nog geen idee waar de sketches over gingen, maar de mensen moesten erom lachen als ik het vertelde en daar ging het om.”

Vanaf zijn 8e jaar krijgt hij gitaarles van ”De Kast” gitarist “Peter van der Ploeg”, een ervaren rot in het vak die Gaatze ook tot zingen bracht.

Boekingen Gaatze Bosma

“Doch it foar dyn doarp”, alle camera’s waren in 2012 op “De Westereen” gericht. In die schijnwerpers stond plotseling een 16 jarig talent: “Gaatze Bosma” uit “De Westereen”. Tijdens de finale mocht Gaatze zich nogmaals voor de Friese omroep presenteren. Gaatze veroverde de harten van velen, een talent met toekomst! “Doch it foar dyn doarp” vormde een prachtige opstap naar het toneel van “it Moat Kinne”. In de jubileum voorstelling van het muzikale theaterspektakel “Johnny Cash” nam Gaatze op overtuigende wijze de rol van “Elvis Presley” voor zijn rekening.

Januari 2015 was voor Gaatze de maand van zijn nationale tv debuut met een zeer opvallende auditie bij het tv programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Hierdoor kwam de carrière van deze jonge zanger in een stroomversnelling met veel optredens door heel het land. Ook tekende Gaatze die maand een contact bij “BME Bookings” na één jaar onder de vleugels van Fokko Dam en Arie Kuipers te hebben gezeten verscheen op 18 februari 2016 zijn tweetalige debuutsingle “De laatste’/’De lêste“, geschreven door Arie Kuipers en opgenomen in de PH Studio Witmarsum. Waarmee Gaatze voet aan vaste wal zette in de muziekindustrie. De Nederlandstalige uitvoering kwam kort na de release al binnen in verschillende hitlijsten en bereikte zelfs een nr.1 positie in de top 25 van “Holland FM”.

Na de lêste nu de earste, 29 juni verscheen de tweede single van Gaatze de “Earste trein nei Starum” een vlot en verfrissend Friestalig zomernummer. Als tweede track op de single staat een happy hardcore remix van “De lêste” gemaakt door “De Doelleazen” een in Friesland wereldberoemde dj-act.

Kom in de stemming

Gaatze Bosma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gaatze Bosma te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gaatze Bosma wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gaatze Bosma viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gaatze Bosma online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gaatze Bosma boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gaatze Bosma kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gaatze Bosma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!