Gerard Alderliefste boeken?

Gerard-Alderliefste-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Gerard Alderliefste boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gerard Alderliefste

Gerard Alderliefste is naast verslavingsarts vooral muzikant.
Als gitarist, pianist en zanger speelt hij meer dan 20 jaar in de driemansband Alderliefste waarna diverse andere projecten het licht zien. In 2016 doet hij een theater tournee in duet met Cor Bakker : En route. Reprises zijn gaande. Zijn eerste one-man show in de theaters volgt en draait 2 ½ jaar: “Dubbel Leven:” een enthousiast ontvangen programma over levenskeuzes, muziek en verslaving.

Boekingen Gerard Alderliefste

Gerard treedt solo op, met violiste of in zijn achtmans formatie, genaamd Gerard Alderliefste & Friends: hun theaterprogramma Une Belle Histoire is één Frans feest met een mooi verhaal en alle grote hits uit de jaren ’70. Deze tour draait al vanaf seizoen 2019 en er staan 30 shows gepland in seizoen 23-24. Ook in 2019 publiceert Gerard zijn eerste boekje: “Mijn avonturen met Ramses Shaffy” over zijn vijf jarige samenwerking met dit icoon. Het gelijknamige theaterprogramma draait ook sinds 2021 en brengt 15 concerten in 23-24. In 2021 verschijnt Gerard’s solo CD “Vivre – Mijn Franse favorieten.” Met medewerking van o.a. Cor Bakker en het Dutch String Collective.

Kom in de stemming

Gerard Alderliefste boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gerard Alderliefste te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gerard Alderliefste wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gerard Alderliefste viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gerard Alderliefste online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gerard Alderliefste boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gerard Alderliefste kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gerard Alderliefste boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!