Gino Politi boeken?

Gino-Polliti-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Gino Politi boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gino Politi

Door de jaren heen heeft Gino de nodige ervaringen opgedaan in Cafés, op chique Diner Party’s, Themafeesten, Braderieën, Gala’s, Modeshows, Bedrijfsfeesten, Sportevenementen, Grote Concerten en zelfs bij Kerkdiensten.Hoewel Gino volledig allround is, lukt het hem toch elke keer om een evenement te voorzien van een extra ingrediënt: zijn mediteraanse passie wordt temperamentvol gebracht.

Grote hit “VIVA LA MAMMA”

Met zijn grote hit “VIVA LA MAMMA” wordt natuurlijk het accent op de Ital iaanse muziek gelegd, maar juist de opzwepende, ritmische en tropische Zuid- Amerikaanse klanken begeleid door percussie zullen u vanzel fsprekend aan het dansen krijgen. Of l iever swingen op een evergreen? Ook dat kan! Wanneer u het wenst, kan Gino met zijn uitgebreide repertoire zelfs een sprongetje maken naar het Nederlandstaligelied. Alles is mogel ijk en helemaal niets moet. En juist dat maakt een optreden van Gino uniek in zijn soort. Wanneer u een rustig en sfeervol diner organiseert kan Gino op gepaste wijze de muzikale oml ijsting verzorgen.

Ene verbazing in de andere rollen

Heeft u er ooit wel eens een moment aan gedacht om bijvoorbeeld Andrea Bocelli voor uw huwelijksceremonie te boeken? Hiervoor zult u waarschijnlijk uw totale budget moeten aanspreken. En hele goede optie ,en voor een paar Euro’s minder, boekt u Gino. Gino is ook in de semi-klassieke muziek zeer bedreven. En ook hier zult u wederom van de ene verbazing in de andere rollen.

Boekingen Gino Politi

Zingend vanuit een luchtballon of in een Venetiaanse gondel, Gino Politi is zeer breed inzetbaar, en de mogelijkheden zijn onbegrensd! Optreden voor duizenden mensen begeleidt door een grote band, de show stelen met zijn conga’s voor honderden mensen, tientallen gasten vermaken in een intieme sfeer ondersteund door een pianist of als one-man show zichzelf begeleidend op een akoestische gitaar; Gino past in elk plaatje. Van Ramazotti tot Pavarotti…

Gino zult u niet snel vergeten. Sterker nog: We want more…. …much more!

Kom in de stemming

Gino Politi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gino Politi te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gino Politi wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gino Politi viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gino Politi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gino Politi boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gino Politi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gino Politi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!