Gratis Ponyrijden boeken?

Gratis-Ponyrijden-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitoring

Gratis Ponyrijden boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ponyrijden

Gratis Ponyrijden is een groep van doorgewinterde muzikanten die feestmuziek met ballen maakt. Het repertoire wat zich gedurende de avond ontwikkelt van Nederlandstalig / Feestmuziek via Apres-Ski, Seventies Disco en Classic Rock naar een echt stevig einde van je feest, wordt met een vette saus neergezet. En dat zonder de details van het origineel te verliezen!

Boekingen Gratis Ponyrijden

Een ode aan de Brabantse en Achterhoekse biertentfeesten, waar de tap vrijwel constant open staat en het vanaf het begin tot het einde feest is.

Repertoire Gratis Ponyrijden

Ons hele repertoire is één groot hoogtepunt, omdat we binnen de mogelijkheden die je op een feest kan spelen, enorm breed gaan. Die breedte kan je uit deze vrij willekeurige greep uit het repertoire hieronder wel zien. En elk nummer wordt op vrijwel originele wijze gespeeld, maar wel in een stevige jas:
• Viva Hollandia
• Dansen op de Vulkaan
• Limburg
• Bestel mar
• Rosamunde
• Eisbaren
• Uptown Funk (Bruno Mars)
• Amigo (Chef Special)
• Psycho (Muse)

Kom in de stemming

Gratis Ponyrijden boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gratis Ponyrijden te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gratis Ponyrijden wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gratis Ponyrijden viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gratis Ponyrijden online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gratis Ponyrijden boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gratis Ponyrijden kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gratis Ponyrijden boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!