Groove Foundation boeken?

groove foundation boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Groove Foundation boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Groove Foundation

Groove Foundation verspreidt al meer dan 25 jaar het aanstekelijke Groove-virus! Iedereen raakt besmet door de mix van funk, soul en dance-classics, die wordt gecombineerd met een enorme dosis energie en uitstraling op het podium. Dus wanneer je feest moet knallen, je festival moet swingen of wanneer je bruiloft extra soul nodig heeft, Groove Foundation is de band voor jou!

Vier dames en zeven heren maken uw feest, bruiloft of bedrijfsevenement tot een echte happening! Vet, strak, cool en groovy. De Groove Foundation line-up: Groove Foundation is een stomend swingende 11-piece formatie met een echte blazerssectie. Een strakke band met uitstekende muzikanten.

 • Cindy Stevens – Zang
 • Jane Onderwater – Zang
 • Genieke Hertoghs – Altsax / Zang
 • Brigit Degener – Zang
 • Frank van Dooremolen – Tenorsax
 • Kees Kooijman – Toetsen
 • Robert van Dooremolen – Gitaar
 • Martien de Win – Percussie
 • Willem van de Vorst – Bas
 • Tonyo van Run – Drums
 • Jan Westerterp – Trompet

Boekingen Groove Foundation

Groove Foundation is een band met een hoog energieniveau en groot enthousiasme. Maar ook met een uiterst betrouwbare en professionele instelling. Met Groove Foundation krijgt u een band in huis die “onzichtbaar” is wanneer er niet gespeeld wordt. Een band die zich houdt aan gemaakte afspraken over het verloop van de dag of avond. U boekt immers een band omdat u “geëntertaind” wilt worden, niet om de muzikanten te “babysitten”!

Groove Foundation zorgt voor een spontane en altijd spetterende show. De nummers worden met volle overgave neergezet. Speelplezier staat voorop en dat merkt u! Groove Foundation speelt een mix van funk, soul en dance-classics, op de speciale Groove Foundation manier gekruid. De nummers worden zorgvuldig gekozen en de “dansbaarheidsfactor” van het repertoire is dan ook erg hoog.

Kom in de stemming

Groove Foundation boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Groove Foundation te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Groove Foundation wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Groove Foundation viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Groove Foundation online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Groove Foundation boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Groove Foundation kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Groove Foundation boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!